imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megmutatta az Intel, milyen processzorok érkeznek jövőre


Amik potenciálisan akár egy új Mac frissítési hullámhoz is alkalmasak lehetnének. De lesz még egyáltalán Intel CPU-val szerelt Apple számítógép?

Oké, azt mi is elismerjük, hogy jövőre még nincs nagy realitása az Intel processzorok kukázásának, főleg hogy a gyártó rendesen rátaposott a gázpedálra. De az biztos, hogy valami készül az Apple boszorkánykonyhájában, ezért is egyre érdekesebb, hogy mivel kompenzál az Intel az új fejlesztéseiben.

Az Architecture Day-en rengeteg új technológiát mutattak be, ami számunkra igazán érdekes lehet az a Sunny Cove kódnevű mag, ami a Core és Xeon szériákban debütálhat majd 2019-ben. Ezek már 10 nm-es architektúrát jelentenek majd, amik az új utasításkészlet bevezetése mellett az egy órajelciklus alatt elvégzett műveletek számának növelésében villant nagyot.

Ugyan az Apple nemrég frissítette a MacBook Pro, MacBook Air és Mac mini gépeket, de jövőre nagyon számítunk egy iMac frissítésre, illetve lassan időszerűvé válik a korábban ígért Mac Pro bemutatása is. Ezekbe valószínűleg már az Intel új processzorai kerülnek majd, illetve a szintén most bemutatott integrált GPU-k, amik az ígéretek szerint duplázzák a teljesítményüket a Skylake alapú chipekhez képest.

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!