imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Megmutatta az Intel, milyen processzorok érkeznek jövőre


Amik potenciálisan akár egy új Mac frissítési hullámhoz is alkalmasak lehetnének. De lesz még egyáltalán Intel CPU-val szerelt Apple számítógép?

Oké, azt mi is elismerjük, hogy jövőre még nincs nagy realitása az Intel processzorok kukázásának, főleg hogy a gyártó rendesen rátaposott a gázpedálra. De az biztos, hogy valami készül az Apple boszorkánykonyhájában, ezért is egyre érdekesebb, hogy mivel kompenzál az Intel az új fejlesztéseiben.

Az Architecture Day-en rengeteg új technológiát mutattak be, ami számunkra igazán érdekes lehet az a Sunny Cove kódnevű mag, ami a Core és Xeon szériákban debütálhat majd 2019-ben. Ezek már 10 nm-es architektúrát jelentenek majd, amik az új utasításkészlet bevezetése mellett az egy órajelciklus alatt elvégzett műveletek számának növelésében villant nagyot.

Ugyan az Apple nemrég frissítette a MacBook Pro, MacBook Air és Mac mini gépeket, de jövőre nagyon számítunk egy iMac frissítésre, illetve lassan időszerűvé válik a korábban ígért Mac Pro bemutatása is. Ezekbe valószínűleg már az Intel új processzorai kerülnek majd, illetve a szintén most bemutatott integrált GPU-k, amik az ígéretek szerint duplázzák a teljesítményüket a Skylake alapú chipekhez képest.

Forrás: MacRumors

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!