imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Megnyitott a világ legkülönlegesebb Apple Store-ja


Bár itthon keveset tudnunk az egyesült államokbeli Washington D.C. központi közkönyvtáráról, a Carnegie Library-ről, az már első blikkre látszik, hogy egy hatalmas, történelmi épületről van szó az ország fővárosának szívében. Most azonban Apple vonatkozában is a hírekbe került.

Az 1903-ban átadott, több mint 110 éves épületben az elmúlt héten megnyitott az vállalat történetének eddig legpatinásabb boltja. A könyvtárban tudomány, gyönyörű Apple-ös letisztultsággal találkozik a technológiával. Az épület patinássága, a modern minimalista bolt legfőbb jegyeivel keveredve igazi kvintesszenciája a kifinomultságnak.

A Mount Vernon Square melletti bolt megnyitóján készült képek pedig magukért beszélnek.

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!