imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megnyitotta kapuit az Apple Park


Kitárta kapuit az Apple Park Látogatói Központja és a benne kialakított Apple Store is. Galériába szedtük a legszebb képeket.

Ugyan a szeptemberi Apple Special Eventet már az új Apple Park területén található Steve Jobs Theater-ben tartották, akkor még csak az igen kiváltságos résztvevők tekinthették meg, milyen is lett Cupertino saját űrhajója, melyre közel 5 milliárd dollárt költöttek.

Ahogyan az építkezés fáziairól is folyamatosan beszámoltunk nektek, egészen addig, míg ki nem tiltották a drónokat a területről, most megmutatjuk, milyen lett a kész Apple Park.

Mindamellett, hogy a Látogatói Központ már önmagában is mennyire lenyűgöző, üvegfalai közt megbújik egy terepasztal is. Természetesen ez sem snassz kis makettekből, friss zöld gyepből és kis fákból, meg padokból áll. Ehelyett egy domborzatilag akkurátus, négyzethálós felületből, melyen sematikusan helyezkednek el az épületek. És itt jön real deal, az AR-élmény.

Külön Apple Park mintázatú iPadeket bocsátottak a látogatók rendelkezésére, melyeken az előre telepített AR appal bescannelhető a főépület és körbejárható a kampusz. Zseniális.

A Látogató Központban helyet kapott egy Special Apple Store is, melyben az általános kínálat mellett Apple Park specifikus termékek is megtalálhatók. A pólóktól a onesie-kon át a táskákig minden kapható z cég új, kör alakú logójával nyomtatva. Még egy a francia luxus márka, a Hermès által kézzel festett fal is díszeleg az épületben.

Végül pedig mi lehetne jobb, mint egy csésze forró kávé a Caffé Macs-ből. Arra tippelünk, hogy a papírpoharak is egyedi tervezésűek.

Még több kép:

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!