imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mostantól nincs Foursquare check-in


Ma lettem volna mayor. 37 becsekkolásnál jártam a kiválasztott helyen, már majdnem két hónapja dolgoztam a témán szinte napi szinten (ahogy írtam is a Milyen alkalmazásokat használunk iPhone-on cikkben), úgyhogy nagy izgalommal indítottam el a Foursquare alkalmazást.

FoursquareMikor azonban megnyomtam a check in gombot, az app közölte, hogy mostantól nem lehet erre használni, legyek szíves letölteni a Foursquare egy ideje már megjelent új alkalmazását, a Swarmot. Teljesen megdöbbentem, a Foursquare egy annyira alap appnak számított iPhone-on, mint mondjuk az Instagram vagy a Facebook.

Mások sincsenek elragadtatva a lépéstől, a Swarm értékelése az amerikai App Store-ban jelenleg másfél csillagon áll, ezzel szerintem a legrosszabb alkalmazások közé sikerült leküzdenie magát. Nem tudom egyébként mikor következett be a változás, sosem voltam nagy becsekkolgató, de az biztos, hogy szombat este még sikerült a belvárosban bejelentkeznem egy helyre.

Aztán persze utánanéztem a dolgoknak és kiderült, hogy a Foursquare már a Swarm májusi megjelenésekor közölte, hogy előbb-utóbb különválasztják a check-in funkciót, és az eredeti Foursquare alkalmazás a helyek keresésére fog fókuszálni, míg a Swarm kapja meg a csekkolgatós funkciót. Konkrét dátumot nem közölt a Foursquare, de úgy tűnik, most érkezett el a pillanat.

Neked mi a véleményed a lépésről? Használod a Swarm appot, bevált? Rengetegen írják, hogy örökké kiirthatatlanul szívja a Location Datát, úgyhogy eddig nem mertem letölteni.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!