imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mégsem Christian Bale játssza Steve Jobsot


Kezd egyre inkább viccé válni a soron következő Steve Jobs életét bemutató film. Váltottak már rendezőt – jelenleg David Fincher helyett Danny Boyle jegyzi a filmet –, a főszerepre pedig rengeteg színész neve szóba került már, Leonardo DiCapriótól kezdve Ben Afflecken és Bradley Cooperen át Christian Bale-ig.

Kevesebb mint két hete jött aztán a hír, hogy sikerült főszereplőt választani, méghozzá válogatás nélkül, mert Aaron Sorkin az első találkozásuk után Christian Bale-re tette le a voksát, de egyébként a korábbi rendező, Fincher is őt látta volna szívesen a filmben. Sorkin még ezt nyilatkozta múlt hét előtti héten:

A legjobb színészre volt szükségünk egy bizonyos korosztályon belül, és ez Christian Bale. Még csak egy meghallgatásra sem volt szükség.

Hát, úgy tűnik, ezzel csak maga Bale nem értett egyet. Ugyanis a Hollywood Reporter, most kiderítette, hogy a színész visszautasította a szerepet a filmben, melynek forgatását ezen a télen kezdték volna meg. A források szerint Christian Bale ugyanis hosszú mérlegelés vívódás után úgy döntött, hogy nem lenne megfelelő erre a szerepre, és inkább kiszállt a filmből.

Bale volt a második jó nevű színész aki visszautasította a szerepet. Még október elején írtunk róla, hogy az akkori favorit, Leonardo DiCaprio utasította vissza a felkérést, hogy játssza el Steve Jobs szerepét a 3 db 30 perces jelenetet bemutató filmben, mivel inkább a készülő Revenantra szeretne koncentrálni, utána pedig hosszabb ideig szüneteltetné színészi karrierjét.

Hogy ki a következő jelölt, arról egyelőre nem szólnak a hírek, de én már lassan azon sem lepődnék meg, ha teljesen leállítanák a Sony filmjének az előkészületeit. Évek óta csak halogatják a forgatást, gyakorlatilag az egész stáb lecserélődött már közben. Szóval, ha ennyire nehéz összekaparni a megfelelő embereket a filmhez, akkor attól tartok, ez magára a végeredményre is rányomhatja a bélyegét, ami így elég izzadságszagú lehet majd.

Egy kis pozitív hír a filmmel kapcsolatban, hogy úgy tűnik, a Steve Wozniakot alakító színészt sikerült megtalálni Seth Rogen személyében, aki az utóbbi időben főleg animációs filmekben kölcsönözte a hangját a virtuális szereplőknek, illetve mondjuk én imádtam annak idején a 40 éves szűzben, amiben Cal szerepét játszotta. Mindenestre ő általában vígjátékokban tűnik fel – azokban viszont szerethető –, kíváncsi vagyok, hogyan teljesítene egy fokkal komolyabb filmben. Persze simán lehet, hogy jövő héten visszautasítja a felkérést Woz szerepére.

Seth Rogen – Kép forrása: ava7.com
Seth Rogen – Kép forrása: ava7.com

Az eddigi kavarások után szerintetek lesz egyáltalán Sony-féle Steve Jobs-film? Hogy őszinte legyek, én sok pénzt nem tennék rá.

Forrás: The Hollywood Reporter. Borítókép: The Film Stage.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!