imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mégsem lesz csoportos FaceTime beszélgetés az iOS 12 indulásakor


A legfrissebb bétához csatolt közleményben jelentette be az Apple, hogy a tervek szerint őszre csúszik a funkció rajtja.

Az iOS 12 egyik – főleg a tengerentúli felhasználók számára fontos – újítása, hogy csoportos videó- és hanghívásokat kezdeményezhetünk FaceTime-on keresztül. Ez akár egy 32 főt érintő konferenciahívás lebonyolítását is lehetővé tenné, ami tényleg egészen bravúros megoldás, főleg úgy, hogy a felület sem lett nyomasztóan kaotikus hozzá.

Valami probléma azonban mégis adódhatott, hiszen az Apple most lefújta a dolgot, kivette mind az iOS, mind a macOS bétájából a funkciót és a bétákhoz csatolt jegyzetben „valamikor később, az ősz folyamán“-t jelölte ki a visszatérés dátumául. Pontosabban még nem vette ki, hiszen a hetedik fejlesztő bétát azóta visszavonták, de egész biztosan hamarosan életbe fog lépni a változás.

A miértekről nem szólt a fáma, és őszintén szólva mi se nagyon értjük. Amikor például tippet írtunk a funkcióhoz, kipróbáltuk, és semmi gondunk nem adódott vele, bár az is igaz, hogy nem egy 32 emberes konferenciahívással feszegettük a határokat.

Sebaj, búslakodásra semmi ok, inkább még most vegyék ki azokat a funkciókat, amik nem működnek tökéletesen, mint a hivatalos megjelenés utáni botránytengerben. Csak abban bízunk, hogy az őszből tényleg ősz lesz, és nem mondjuk május, mint az iMessage üzenetek iCloud szinkronizációjával az iOS 11 esetén…

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!