imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megszondáztuk milyen az Apple felhozatal a Volt fesztiválon


Az iMagazin videós csapata körbejárta a Volt fesztivált, és megkérdezte az iPhone tulajdonosokat, hogy miért szeretik az iPhone-jukat, illetve mik a kedvenc alkalmazásaik. Vigyázat! Erős kontent!

Egész héten kinn vagyunk a Volt fesztiválon egy tűzoltóautóval, ahol lehet pihizni, és közben ingyenesen feltöltjük az iPhone és iPad készülékeket. Kiküldött iMagazin forgatócsoportunk AlieN és Csiga eszméletlen mennyiségű videóanyagot készített és küldött fel a szerkesztőségbe, a Volton fellelhető Apple rajongókról, ezekből válogattam és vágtam össze egy rövid kis anyagot. Íme:

Hozzáteszem, Apple felhasználót nem nehéz találni, de talán a meleg miatt (alkoholos befolyásoltságra nem is merek gondolni) viszonylag sok félbemaradt mondatot kellett kivágjak a videóból, de hát a fesztiválok már csak ilyenek. A videó egyébként egy iPhone 5 és egy iPhone 5c-vel készült.

Ahogy a videóból látható, a VoltFacebookInstagram alkalmazás hármas a legnépszerűbb, a fesztiválozók körében, kíváncsi vagyok, hogy a későbbi interjúkban változik-e majd a toplista. Persze az is lehet, hogy a fesztivál előrehaladtával a megfáradt bulizók már csak a Phone appot mondják majd, de sebaj, akkor majd abból készítünk egy jó kis egyveleget.

Készül már egy videó holnapra is, amiben már biztos, hogy láthattok-hallhattok további iPhone tulajokat, és a fesztivál legmagasabb emberét is meginterjúVOLTuk, aki 2 méter 8 centiméteres magasságával, toronymagasan a legmagasabb iPhone használó a Volton. :) Ez után a mondat után, jobb ha befejezem, és én is inkább bontok egy sört.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!