imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megszűnik a B&O Play brand


Mostantól minden termék egyszerűen csak Bang & Olufsen márkajelzést kap.

Amikor elkezdtem írni a márkáról, egy három napos reggeltől-estig tartó gyorstalpaló keretei közt kellett elsajátítanom, hogy pontosan milyen szabályok is vonatkoznak a 93 éves dán luxusmárka termékeinek megnevezésére.

Van ugyanis a Bang & Olufsen cég, amit B&O-nak rövidítenek, de stilizálva BANG & OLUFSEN-nek kell írni. A vállalat elsősorban audiotechnikához kapcsolódó almárkáját B&O PLAY-nek hívják, de a termékek megnevezésekor a Beoplay-t kell használni, így egybe kisbetűkkel. De néha lehet camel case-t is használni, akkor BeoPlay. A logó viszont továbbra is B&O rajtuk, ami meg ugye megint mást rövidít…

Szívás.

Nemcsak az újságíróknak, de a márkának is nyilván, hiszen lényegesebb nehezebb így a brand építés, a marketing, és úgy általában a Beoplay cuccok összekapcsolása a B&O PLAY almárkával, és a Bang & Olufsen anyacéggel. Úgy tűnik, a dán luxusmárka PR osztálya végre odacsapott az asztalra és egy huszárvágással leegyszerűsítették a túlbonyolítást:

mostantól nincs többé B&O PLAY, minden egyszerűen Bang & Olufsen lesz és csókolom.

Köszi!

Forrás: The Verge

Az iSTYLE mostani 24 hónapos részletfizetős 0% THM-es akciója egyébként a Bang & Olufsen termékekre is vonatkozik, feltéve, hogy áruk meghaladja az 50 000 forintot.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!