imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megújul az Apple Store-ok belseje


Ha nem is teljesen, de megváltozik az Apple Store-ok belseje, ugyanis az Apple kicseréli az eddig megszokott fehér alapon különböző termékeket ábrázoló fali plakátokat az Apple Store-okban.

Az új plakátokon, továbbra is Apple termékeket láthatunk majd, de az eddigi fehér háttér helyett, most használatban mutatják meg a különböző Apple termékeket, így a háttér is sokkal színesebb, ahogy az a lenti képeken is látszódik.

backlit_graphics_june2014 backlit_graphics_june2014_2

Természetesen nem ez az év legfontosabb híre, én mágis örülök ennek a változásnak, hátha ezek a plakátok begyűrűznek majd az APR boltokba is. Mindig is jobban szerettem az üzleteinkben a nagy  színes elemeket tartalmazó fali posztereket, mint például azokat amiken csak egy MacBook Air éle látszódott. Sok embertől hallottam már, hogy szerintük kicsit túlságosan is “steril” az Apple boltok megjelenése, szerintem az új plakátokkal ez megváltozik, és sokkal hangulatosabbak lesznek az Apple-boltok.

Összehasonlításképp ha valaki nem emlékezne, itt van egy fotó a korábbi fehér hátteres képekkel:

apple-store-italy

Apple fanatikusok egyébként könnyedén észrevehetik, hogy az új képek mindegyike az Apple Your Verse kampányához készült videókból lett kiemelve. Itt van például a második képen középen látható iPhone + Gitár kombó:

forrás: ifoapplestore.com

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!