imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megvan az idei WWDC hivatalos időpontja és helyszíne


Az Apple közétette az WWDC, azaz a cég saját fejlesztői konferenciájának helyét és idejét. A helyszín már ismerős lehet, de mi várható az idei eseményen?

Néhány hete egy Shuffle posztban számoltunk be róla, hogy a MacRumors kikalkulálta, hol és mikor esélyes az idei WWDC megrendezése. A tipp bejött, mindenki vastagon jegyezze be június 4-ét, ekkor lesz a nyitó prezentáció a The McEnery Convention Centerben, San Joséban.

Az Apple hagyományosan ezen alkalmakkor mutatja be az iOS, macOS, watchOS és tvOS újdonságait, illetve a fejlesztőks számára lényeges legfrissebb újdonságokat. Tavaly ekkor debütált például az ARKit, de olyan új hardvereket is láttunk, mint a második generációs iPad Prók.

Idén is nagy izgalmak várhatók, egészen biztosan bemutatkozik az iOS 12, amiről az Apple korábban elmondta, hogy ebben az évben a stabilitásra, sem mint az új funkciókra helyezték a hangsúlyt. Az elmúlt hetek pletykái új iPadekről is szólnak. Több forrás is megerősítette, hogy esélyes idén egy Face ID-val felszerelt új iPad Pro modell bemutatása.

Még sokat kell aludnunk a WWDC-ig, de addig is kövessétek nyomon a cikkeinket, illetve Shuffle posztjainkat a legfrissebb információkért. Júniusban pedig izguljunk együtt a prezentáció alatt.

Forrás: Apple Newsroom

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!