imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Megvan, mikor érkezhet az iPhone SE utódja!


Egyre több és egyre pontosabb hír érkezik az új, kedvező árú iPhone érkezéséről. A megjelenés dátuma azonban homályos volt, egészen eddig. A Bloomberg ugyanis átfogó jelentést készített, melyben szépen összefoglalták, melyik hónapban jöhet a várva várt telefon.

Az iPhone SE 2 (vagy iPhone 9) lehet a következő, valóban kedvező árú iPhone elődje, az SE óta. Bár a kedvező ebben az esetben relatív, a Kuo által belőtt 399 dolláros indulóár már érzékelhetően kevesebb, mint az iPhone 11 majdnem 700 dolláros árcédulája. Még akkor is, ha tudjuk, forintra átszámolva ezek az összegek már nem ilyen szépek, ennek ellenére én határozottan 200 ezer forint alá várom a hazai árát (szerintem 160-180 000 Ft lesz).

Azt már nagyjából tudjuk a beszámolók alapján, hogy mit kaphatunk majd ennyi pénzért, az azonban eddig homályos volt, mikor kaphatjuk. A Bloomberg most ebben a kérdésben is közelebb hozott minket a megoldáshoz.

A jelentés szerint februárban kezdik meg a telefonok összeállítását, és várhatóan március elején jöhet az új készülék hivatalos bejelentése.

Ez persze továbbra sem biztos, ahogy az sem, hogy a készülékek egyből érkezhetnek majd a felhasználókhoz. A kora tavaszi időpont viszont már elég tutinak tűnik, lévén már tavaly is ezek a pletykák voltak a legerősebbek.

Magát az összeszerelést a Hon Hai Precision Industry, a Pegatron Corp. és a Wistron Corp. osztja majd szét egymás között, azt pedig, hogy miből is áll majd össze az új iPhone, nagyjából már ismerjük. Külsőre az iPhone 8 kinézetét kapja, 4,7″-es kijelzővel, Touch ID-vel, és egyetlen kamerával. Belül pedig az A13-as proci, 3GB RAM, és egy viszonylag nagyobb akkumulátor kaphat majd helyet, mely igazi erőgéppé tenné az eszközt.

Forrás: Bloomberg

A végére pedig egy érdekes felvetést hozok, mely gyakran eszembe jut az ilyen híres kapcsán. Ti szeretitek tudni, milyen termékek érkeznek egy ilyen bejelentésen? Jobb előre tudni, pontosan mi és mikor várható, vagy inkább a teljes hírzárnak és a valódi meglepetésnek örülnétek jobban? 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!