imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

BRÉKING! Megvan mikor mutatják be az új iPhone-t!


Megvan végre az iPhone 7s, és az OLED iPhone bemutatójának a dátuma! Az Apple idén is szeptemberben mutatja be az új iPhone-családot, most végre a pontos dátumot is megtudtuk.

A meghívó szövege ezúttal nem annyira titokzatos: „Let’s meet at our place”, vagyis „Találkozzunk nálunk”.

A dátum pedig: 2017 szeptember 12, itteni idő szerint 19:00 óra.

A bemutató most először az Apple Park mellett található Steve Jobs Theatre-ben kerül megrendezésre.

És hogy mit várhatunk? Az iPhone 7s, 7s Plus esetében új üveg hátlapos külsőt eltüntetett antennacsíkokkal, jobb kamerát, A11 processzort, és indukciós töltést. Az iPhone 7s-ről szóló cikkeinket ide kattintva olvashatod el.

Nem csak az iPhone 7s érkezik, hanem az első iPhone óta a legnagyobb frissítés, az OLED, teljes kijelzős iPhone, melyről szinte mindent tudunk, mégis alig várjuk, hogy az Apple teljes pompájában megmutassa nekünk. Mire használják majd a plusz területeket a kijelzőn? Mi lesz a Touch ID-val? Lesz tökéletesen működő arcfelismerés? Mennyibe fog kerülni? Mikor vehetjük meg? Mit tud majd a kamera? Na és mi lesz a neve? Lesz izgalom bőven!

One more thing?

Az Apple TV 4K is érkezhet, dobpergés ……. 4K támogatással. Persze ez egyáltalán nem biztos, mármint az, hogy most mutatják be, mindössze a 4K támogatást tudjuk, hiszen ez kiszivárgott már egy kódrészletből.

Apple Watch Series 3? Ez már sokkal izgalmasabb kérdés. Az Apple Watch 3-ról is voltak hírek, személy szerint engem csak az érdekel, hogy végre megvehetem-e az újabb modellt ugyanabban a vastagságban, mint amilyen az elso Apple Watch volt, vagy marad a Series 2 krumpli mérete. Az LTE támogatás hidegen hagy, de a sebesség kéne.

Mac fronton egyelőre néma csönd van, ez az esemény valószínűleg inkább az iOS eszközökről szól majd, ami épp elég is lesz.

Ezen kívül biztosan kapunk egy kis további ízelítőt az iOS 11-ből (melynek megjelenése röviddel a bemutató utánra várható) és a watchOS 4-ből is, ez utóbbi is a keynote után elérhetővé válik majd.

Nem kell tehát már sokat aludni, szokás szerint mi is jelentkezünk élő videós közvetítéssel, kövessétek majd velünk az eseményt! Tessék tehát beírni a naptárba: szeptember 12, helyi idő szerint reggel 10, magyar idő szerint este 7 óra, iPhone Keynote. Reméljünk, hogy idén tényleg meg fogunk lepődni!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!