imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megvennéd az iPhone 6-ot ha így nézne ki?


Ezt a kérdést tettük fel amikor ellátogattunk a Sziget fesztiválra, és a VIP részlegben egy 4,7 hüvelykes iPhone 6 dummy készüléket nyomtunk az emberek kezébe. Meglepő vélemények következnek, még meglepőbb végkifejlettel.

Természetesen nem egy igazi iPhone 6 készüléket adtunk körbe, csak egy úgynevezett dummy készüléket, amik az eddig kiszivárgott tervrajzok alapján készültek, és a kiegészítőgyártók használják termékeik tökéletesítéséhez. Ennek megfelelően egy ilyen készülék nem működik, a kijelző is csak egy darab papír, és a finom részletek sem látszanak, de azért egy kis fantáziával következtethetünk rá, hogy milyen is lesz a végleges termék. Vagy nem…

A kínai dummy nem igazán zavarta a megkérdezett embereket, teljesen komolyan vizslatták a készüléket, és mondták el a véleményüket. Nagyon vadászni sem kellett interjúalanyokra, mert már messziről kiszúrták, hogy egy iPhone 6-nak kinéző tárgyat húzunk elő a zsebünkből, és valósággal elleptek minket az érdeklődők.

Annak ellenére, hogy évek óta rengeteg cikk jelent meg, hogy túl kicsi az iPhone kijelzője a konkurens gyártókéihoz képest, a legtöbben egyből azzal indítottak, hogy a kezükbe adott 4,7 hüvelykes modell túl nagy. Sokan egyébként azt hitték, hogy az 5,5 hüvelykes modellt tartják a kezükben… A végkifejlet még érdekesebb lett, de a konklúziókat már nézzétek meg inkább a videón.

Vennél iPhone 6-ot ha így nézne ki? from iSTYLE TV on Vimeo.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!