imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mennyi idő feltölteni az AirPods-t?


Ha rangsorolnunk kellene a top 10 gyakran ismételt kérdést bizonytalan vásárlóktól, akkor ez biztosan köztük lenne, ahogy az Apple Pencil töltésével kapcsolatos kérdéskör is. Lássuk, mennyi az annyi!

Nekem nincs AirPods-om, helyette nemrég egy Beats Studio 3-ra esett a választásom, Viktor viszont óriási rajongója az Apple vezeték nélküli megoldásának és a W1 chipnek. Éppen ezért tévképzeteim voltak az eszköz töltését illetően. Azt gondolom ezeknek az eszközöknek nagyon fontos tulajdonságuk, hogy villámgyorsan töltsenek, hiszen az ember nem tölti őket olyan rutinnal, mint a telefonját.

Én például imádom a Beats gyorstöltését, pár perc alatt máris 1-2 órányi használatra tudom tölteni az eszközt, ez az AirPods-nál hasonlóképpen alakul. Sőt, pici fülhallgatók, eszméletlen sebességekkel szívják magukba az energiát. Körülbelül 20-25 perc töltéssel teljesen feltölthetjük mindkét oldalt, ami kereken 5 óra használatot tesz lehetővé. Csakúgy, mint a saját a Studio 3 esetében, itt is 3 órányi zenehallgatáshoz elegendő töltést kaphatunk 15 perc alatt.

Az AirPods tokjában található akkumulátor 24 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé. Azt gondolhatnánk, hogy cserébe csiga lassan tölt, de meglepő módon nincs ilyesmiről szól. Szűk egy óra alatt a fülhallgatók lakhelye is eléri a 100%-ot. Irodán belüli rövid felmérésünkből tehát kijelenthető, hogy mind az AirPods, mind a Beats eszközök legfrissebb generációja körülbelül azonos gyorsasággal töltődnek.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!