imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mennyi idő feltölteni az Apple Pencilt?


Az Apple Pencil töltését több módon is megtehetjük, de vajon mennyi idő teljesen feltölteni? Összeszedtük az Apple Pencil töltésével kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket, ami a vásárlás előtt felmerülhet.

Az iPadekhez készült Apple Pencil kiváló eszköz azok számára, akik sokat rajzolnak, vázlatokat vagy jegyzeteket készítenek. A külön megvásárolható kiegészítő vékony kialakítása ellenére egész napos használatot biztosít. Ez folyamatos használat mellett körülbelül 10 órát jelenet. Azt gondolhatnánk, hogy ekkora akkumulátor kapacitás mellett a töltés is tetemesebb időt vesz igénybe, pedig csupán néhány percről van szó.

Az Apple Pencilt tölthetjük a mellékelt Lightning adatperen keresztül vagy egyszerűen bedughatjuk az iPadbe is. Általános igazság, hogy akármelyik módszert választjuk, 15 másodpercnyi töltéssel 3 órára üzemidőt kapunk. Tehát két vakarózás között máris az aksi kapacitásának harmadára tölthetjük az eszközt. A teljes feltöltés körlbelül 10-15 percet vesz igénybe. Ez főleg az iPad töltöttségétől függ, 100%-os aksi százalékon az Apple Pencil is gyorsabban tölt.

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!