imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mennyit bírnak az iPhone-ok a Sziget fesztiválon? Videó.


Anna és Bence ezúttal a Sziget fesztiválról jelentkeznek, ahol az iSTYLE is jelen van a Voltról már megismert piros tűzoltóautóval. Azt kérdezték meg a szigetelőktől, hogy meddig bírja egy töltéssel a telefonjuk, majd a videó végén pár tippet is adnak, hogy húzhatja minél tovább az iPhone-od egy töltéssel.

Az iSTYLE piros tűzoltóautójánál egyébként lehetőségetek van ingyenesen tölteni az iPhone-otokat, amíg pedig várakoztok, mindenféle almás koktélokat ihattok, illetve egy DJ is szórakoztat titeket. Ha pedig szeretnétek a maximumot kihozni a telefonotokból, érdemes megfontolni egy akkumulátoros tok vagy külső akkumulátor beszerzését. Ezeket – más hasznos kiegészítők mellett – akár a Sziget fesztiválon is megvásárolhatjátok a tűzoltóautóból.

A fenti tippekhez én még hozzátenném, hogy akkor is sok üzemidőt spórolhatunk, ha csak a rendszerfolyamatokat lőjük ki a helymeghatározó szolgáltatások közül, és persze ott van még az ősi megoldás, a fényerő minimumra vétele, és a repülőgép üzemmód bekapcsolása is, ezekkel akár az utolsó pár százaléknyi töltöttségből is több órás készenlétet csiholhatunk, szükség esetén pedig rendelkezésre áll a telefonunk.

 

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!