imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mi az amit az iPhone 6-ról tudunk?


A kérdés inkább így lenne helyes: miről csiripelnek a madarak az iPhone 6-tal kapcsolatban. Igazából senki nem tud semmit.

Január óta folynak a találgatások a soron következő iPhone-ról, de túl sok az egymásnak ellentmondó információ. A legtöbb hír arról szól, hogy lesz egy 4.7 és egy 5.5 inches modell. Az utóbbi hetekben már csak a 4.7-es modellt emlegetik, az 5.5 inches modellről azt írják, hogy csak jövőre jelenik meg, mert az Apple-nek gondot okoz a vékony akksi gyártása. (Ez utóbbi hírt igencsak kétkedve fogadjuk, hiszen egy nagyobb készülékházba elvileg egyszerübb akkumulátort gyártani.)

Természetesen lesz új iPhone, majd valamikor ősszel, de hogy pontosan milyen lesz, azt csak az Apple tudja. Egyedül az biztos, hogy majd iOS 8 rendszerrel érkezik, erősebb hardverrel, és azt is biztosra vehetjük, hogy a készülék házának kinézete változni fog.

Íme néhány iPhone 6 koncepció az eddigi valós vagy valótlan információk alapján. Talán köztük van a valós is, talán nem…

Íme egy a Nowhereelse.fr oldalról hajlított kijelzővel:

iphone6_ecran1 iphone6_ecran2

Íme egy a Macrumorstól is:

iphone-6-side

Végezetül egy kevésbé valószínű koncepció:
iPhone-6-02-cd

Fontos megjegyezni, hogy semmit ne vegyünk készpénznek még be nem jelentett Apple termékek esetében. A legtöbb híroldal a több kattintás érdekében, gyakorlatilag bármit képes kitalálni és leközölni. Az index.hu nemrég például simán megírta, hogy idén nem lesz iPhone 6. Persze csak félrefordítottak egy külföldi cikket, de mit számít, biztosan sokan megkattintották.

Az iPhone 6 bemutatásáig nagyjából fél év van hátra, elég valószínűtlen, hogy már most pontos infók álljanak rendelkezésre. Persze az is lehet, hogy valaki már megírta a tutit, de a sok találgatás közül úgysem tudjuk melyik információ valós. Azt tanácsoljuk, hogy a bejelentésig ne nagyon foglalkozzatok a sok szenzációhajhász cikkel, hanem használjátok megelégedéssel a jelenlegi iPhone-otokat, így csalódni sem fogtok, ha mégsem lesz zafírból a kijelző, vagy nem lesz fluxuskondenzátor az új iPhone-ban.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!