imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mi az a számítógép? – újabb iPad Pro videó érkezett


Folytatódik az iPad Pro kampány. Az Apple új videójában ismét a PC nélküli világot tárja elénk.

Augusztusban már jött egy sor “how to” videó az iOS 11 apropóján, melyről már mi is többször megállapítottuk, hogy számos funkciója teljesen iPad orientált.

A koncepció szépen bele is simul abba az iPad Pro video sorozatba, melyet az Apple az év elején indított. A klippekben kicsit csipkelődve mutatják be, panaszos tweetekre alapozva, hogy az Apple táblagépe hogyan nyújthat megoldást olyan valós problémákra, melyekkel a PC-használók nap mint nap szembesülnek. Vírusok, kompatibilitási gondok, multitasking, stb. Egyszer mindenki használt Windows-t, nem kell bemutatni.

Most pedig befutott egy újabb szösszenet, mely egy iskolás kislány egy napján keresztül mutatja be, mi mindenre használható, teljesen egyszerűen, felnőttek és gyerekek számára is egyaránt az iPad. Egy Smart Keyboarddal és Apple Pencillel kiegészítve pedig akár egy számítógépet is teljesértékűen helyettesíthet.

És a multitaskingolós rövidke videó utolsó jelenetében megérkezik az az aprócska odaszúrás, amikor a kislány csuklóból visszakérdez a szomszéd “Mit csinálsz a (számító)gépeddel?” kérdésére:

Mi az a számítógép?

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!