imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mi köti össze a bort, az Apple-t és a zenét?


Pécsi-Szabó Dénessel, az Ivan & The Parazol, illetve The Carbonfools közös menedzserével beszélgettünk az idei Sziget fesztiválon. Dénes nem csak két zenekar nemzetközi menedzsere, hanem egy villányi borászat, a Janus borház egyik tulajdonosa is.

Sok mindenről szó esett, többek között arról, hogy hogyan lehet egy magyar zenekart külföldön is befuttatni a közösségi média és az iTunes segítségével.

Mi sem mutatja jobban Dénes elhivatottságát, mint az, hogy az Ivan & The Parazol együttessel már egy amerikai turnén is túl vannak, és a közeljövőben is vannak külföldi fellépések tervben. Az iTunes és a Spotify-féle zenestreamelő szolgáltatások megjelenésével és elterjedésével szerencsére már egy magyar zenekarnak sem esélytelen a világhírnév, hiszen bárhol a világon meghallgatható a zenéjük.

iMagazin – Sziget – Pecsi Szabo Denes from iSTYLE TV on Vimeo.

A Janus borház egy igazi 21. századi borászat. Jelen vannak Facebookon, jófejek és exkluzívak. A villányi borászat üvegjei nem találhatóak meg akárhol, főleg zenei és kulturális eseményeken jelennek meg, a vásárlók általában elkötelezett borfogyasztók. A családi borház működésénél Dénes főleg a marketing és kereskedelem területén aktív, de a borkészítés egyéb folyamataiban és részt vesz, beleszól.

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!