imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Mi legyen ma vacsorára?


Még csak PhD sem kell fizikából, hogy észre vedd, hol és mikor kezd a tér-idő kontinuum vészesen zsugorodni. Hát persze, hogy a konyhában, este 6-kor. Az idő vészesen fogy, a boltba már nincs idő elmenni és extraként még a gyerek is ordít melletted, hogy éhes, pedig egy órával előbb nasizott.

Ilyenkor benyomhatod a jól működő paradicsomos tésztát és aztán ostorozhatod magad, hogy mennyivel jobban is felkészülhettél volna a vacsorára. Ehelyett inkábbb az előre tervezésben segíthetnek az alábbi alkalmazások.

Mealime

Egyszerű, egészséges és finom receptek, több mint 200 féle testreszabható opcióval. Az egyszerű vegától, a laktóz mentesen át, a spárga-utálóig minden van (közte paleó, ketogén és flexitáriánus). Fél óra alatt bármi elkészíthető és a szükséges alapanyagok listája azonnal exportálható bevásárlólistának.

A Mealime ingyenes, a pro verzió exkluzív recepteket, tápanyag infókat és extra szűrési lehetőségeket tartalmaz.

Pepperplate

Alapvetően ez az alkalmazás is ugyanazt tudja: étkezéstervezés és bevásárlólista export. Azonban a Pepperplate akkor lehet hasznos számodra, ha nem előre ajánlott, hanem saját receptekkel dolgoznál. Az iOS app leginkább a jól ismert weboldal kiegészítése. Oda felveheted az összes recepted, de akár importálhatod őket más weboldalakról is, egyszerűen az URL-t használva.

AllRecipes

A heti tervezés, bevásárlólista és alap tervezési opciók mellet videók is rendelkezésre állnak a népszerű, több mint 30 milliószor letöltött appban, ahonnan akár ki is nyomtathatod az egész heti terved.

Epicurious

Kipróbálnád a legjobb recepteket a legmenőbb főzős magazinokból? Az Epicuriousban több mint 35 000 szuper recept közül válogathatsz. Több száz évre előre megtervezhetsz mindent, bevásárló listával és az összes magazinos funkcióval társítva. Talán leginkább a személyreszabott gourmet magazin jelző illik az appra, hiszen heti update-eket, videókat, véleményeket és könnyen használható recepteket tartalmaz a kedvenc ételeidhez.

MealBoard

Takarékos, zéró-hulladékos és minimlaista. Az alkalmazás segít felhasználni azokat az alapanyagokat, melyek megmaradtak és olyan recepteket ajánl, melyben mindet fel tudod használni.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!