imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Mi legyen ma vacsorára?


Még csak PhD sem kell fizikából, hogy észre vedd, hol és mikor kezd a tér-idő kontinuum vészesen zsugorodni. Hát persze, hogy a konyhában, este 6-kor. Az idő vészesen fogy, a boltba már nincs idő elmenni és extraként még a gyerek is ordít melletted, hogy éhes, pedig egy órával előbb nasizott.

Ilyenkor benyomhatod a jól működő paradicsomos tésztát és aztán ostorozhatod magad, hogy mennyivel jobban is felkészülhettél volna a vacsorára. Ehelyett inkábbb az előre tervezésben segíthetnek az alábbi alkalmazások.

Mealime

Egyszerű, egészséges és finom receptek, több mint 200 féle testreszabható opcióval. Az egyszerű vegától, a laktóz mentesen át, a spárga-utálóig minden van (közte paleó, ketogén és flexitáriánus). Fél óra alatt bármi elkészíthető és a szükséges alapanyagok listája azonnal exportálható bevásárlólistának.

A Mealime ingyenes, a pro verzió exkluzív recepteket, tápanyag infókat és extra szűrési lehetőségeket tartalmaz.

Pepperplate

Alapvetően ez az alkalmazás is ugyanazt tudja: étkezéstervezés és bevásárlólista export. Azonban a Pepperplate akkor lehet hasznos számodra, ha nem előre ajánlott, hanem saját receptekkel dolgoznál. Az iOS app leginkább a jól ismert weboldal kiegészítése. Oda felveheted az összes recepted, de akár importálhatod őket más weboldalakról is, egyszerűen az URL-t használva.

AllRecipes

A heti tervezés, bevásárlólista és alap tervezési opciók mellet videók is rendelkezésre állnak a népszerű, több mint 30 milliószor letöltött appban, ahonnan akár ki is nyomtathatod az egész heti terved.

Epicurious

Kipróbálnád a legjobb recepteket a legmenőbb főzős magazinokból? Az Epicuriousban több mint 35 000 szuper recept közül válogathatsz. Több száz évre előre megtervezhetsz mindent, bevásárló listával és az összes magazinos funkcióval társítva. Talán leginkább a személyreszabott gourmet magazin jelző illik az appra, hiszen heti update-eket, videókat, véleményeket és könnyen használható recepteket tartalmaz a kedvenc ételeidhez.

MealBoard

Takarékos, zéró-hulladékos és minimlaista. Az alkalmazás segít felhasználni azokat az alapanyagokat, melyek megmaradtak és olyan recepteket ajánl, melyben mindet fel tudod használni.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!