imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mi volt végül a titokzatos fehér épület?


A tegnapi bemutató előtt napokig mentek a találgatások, hogy vajon mi is lehet a nagy fehér épület, amit az Apple épített a bemutatónak helyt adó Flint Center előadótermével szemben, és amit extrém biztonsági intézkedések közepette védtek. Tegnap végre lehullt a lepel, és kiderült, mit is rejtenek a fehér falak.

Rengeteg érdekes tippet lehetett olvasni itt az iMagazinon és más, külföldi oldalakon is. Van aki autóbemutatóra tippelt, volt aki szerint egy divatbemutató kifutóját rejti az objektum, de érkezett olyan tipp is, hogy koncertszínpadnak fogják használni a U2-koncerthez.

Én arra tippeltem a keynote-váró cikkünkben, hogy félig bemutatóterem, félig ideiglenes Apple-múzeum lesz. Nos, a tippem 50%-ban jött be. A nagy fehér épületben ugyanis a meghívott vendégek próbálhatták ki a legújabb termékeket, vagyis az iPhone 6-ot, iPhone 6 Plust, és az Apple Watch-ot. Szerencsére az Apple közzé tett néhány képet is az épület belsejéről, melynek hivatalos nevel Apple Hands-on Pavilion lett. Íme:

Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on PavilionKépek forrása: Apple.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!