imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Microsoft Cortana VS Apple Siri


Nemrég mutattunk egy Microsoft reklámot melyben a Microsoft a saját virtuális asszisztensét hirdeti Sirivel szemben. Az IGN most letesztelte egymás mellett Cortanát és Sirit, hogy kiderítsék tényleg van-e annyira jó Cortana mint ahogyan azt a Microsoft állítja.

Ha még nem láttátok a Microsoft Cortana reklámot, előbb nézzétek meg, a korábbi cikkünkben ide klikkelve megtaláljátok. Ha ez megvolt, akkor jöhet az alábbi “realworld” videó melyet az IGN készített. Nem akarunk győztest hirdetni, ezt döntsétek el ti, miután megnéztétek a videót.

Siri vs Cortana from iSTYLE TV on Vimeo.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!