imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hatalmas öngólt rúgott a Microsoft!


Nincs mostanában szerencséje a Microsoft marketing csapatának, pedig láthatóan a fejükbe vették, hogy népszerűvé teszik a Surface Pro 3 tabletet. A legutóbbi félresiklott akciójukban a CNN munkatársainak adott Surface készülékeket sikerült kreatívan felhasználni.

Van az úgy, hogy egy ideig semmi nem jön össze. Pedig legyünk őszinték, a Surface Pro 3 még csak nem is egy rossz tablet. Nem cserélném le rá az iPadem, de megvan a maga helye a tabletek sorában még akkor is, ha a legtöbb felhasználó számára nem igazán nyújt semmi kiemelkedőt.

A megjelenése óta több fronton igyekszik a Microsoft valami népszerűség félét, de legalább ismertséget szerezni szegény hányattatott sorsú Surface-nek, de lássuk be, eddig nem igazán sikerült. Még az NFL-be beprotezsált tableteket is egyszerűen csak iPadnek nevezik a kommentátorok, de ez azért mégsem akkora történet, mint amit a minap a CNN munkatársai produkáltak.

Az amerikai választásokat közvetítették bőszen a nagy presztízsű csatornánál, és hogy-hogy nem, az összes elemzőnek jutott egy Microsoft Surface Pro 3 az adás idejére.

Már éppen pezsgőt bontottak a Microsoft marketing részlegén a nagy sikerre való tekintettel, amikor azonban egy óvatlan pillanatban fény derült a kínos igazságra: a Surface Prók takarásában valójában mindenki iPadezik.

Még a CNN-nél dolgozó jó emberek is, akiknek az arcukban ott a Microsoft surface tablet, iPadet rejtegetnek…

Félreértés ne essék, nem állítom, hogy a Surface Pro 3 nem a világ legnagyszerűbb iPad állványa, de a 200 000 Ft fölötti árcédulájával nekem mégis csak egy kicsit túlzásnak tűnik.

Nem ez volt egyébként a Microsoft egyetlen dobása a választás kapcsán. A Bing kereső szolgáltatást ideiglenesen kibővítették egy politikai szekcióval, ami a szavazás aktuális állását mutatta egészen jó infógrafikákon és térképeken. Szerintem mindenképp dícséretre méltó, hogy igyekeznek közelebb hozni a politikát a felhasználók minél szélesebb köréhez, ráadásul a térképek mögött nem is rejtegettek iPadeket. Legalábbis nem derült ki.

Forrás: Geekwire

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!