imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Micsoda, új iPod 2019-ben? Minek?


A Mac Otakara információi szerint elképzelhető, hogy érkezik az Apple egykori sikertermékének újabb generációja. De lehet, hogy csak félrehallották az iPhone szót…

A japán techblog, a Mac Otakara nagyjából hasonló arányban talál valós beszállítói forrásokat, mondd megvalósuló pletykákat és teljes mellélövéseket. Van egy olyan érzésünk, hogy most az utóbbiból sikerült egy újabbat ledobni.

Állításuk szerint az idei CES-en sétálgatva több beszállítóval is összefutottak, akikkel tudtak dumálni egy sort. Tőlük pedig azt az információt hallották, hogy TALÁN készülőben van az új iPod touch, azaz a hetedik generáció.

Ennyi határozatlanságtól még Heisenberg is lefordulna székről, nemhogy egy jóérzésű Apple rajongó. Egyszerűen nem tudunk tovább lépni annál az alapvető kérdésnél, hogy minek? De tényleg, van még valaki, aki iPodot vásárol önszántából? Még ha olcsó lenne, de ráadásul nem az. A nagyobb modell árából majdnem kijön egy belépő iPad…

Ez itt például egy PRODUCT(RED) iPod nano.

Oké, tényleg régen, 2015-ben frissült utoljára a termék, azóta csak a tárhelyméreteket pofozták ki. De van bőven más olyan termék az Apple háza táján, ami még régen frissült és nem teljesen felesleges. Khm, monitor, khm Mac Pro. Vagy ha már iPod, akkor inkább a 2017-ben kukázott shuffle és nano.

Na mindegy, ennél több időt fölösleges is rászánni a történetre. Annyira képtelennek hangzik a dolog, hogy ha csak nem egy vaskos árcsökkentéssel együtt tervezik bevezetni, akkor szinte biztosan kacsa a hír…

Forrás: MacRumors

Bocs, ha valamelyik iPod-rajongó olvasónk lelkébe gázoltam, kommentekben meggyőzhető vagyok egy új iPod létjogosultságáról!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!