imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mikor jön ki végre az iOS 12?


Lement az iPhone-bemutató, a legfrissebb operációs rendszereknek azonban még se híre, se hamva. Mikor tölthetem már le végre az iOS 12-t? Itt a válasz!

Rutinosabb vén rókák már tudják, hogy az Apple sosem magán az iPhone bemutatón szokta szabadjára engedni a WWDC-n bejelentett, de hivatalosan még nem bemutatott operációs rendszereit, ami idén ugyebár az iOS 12-t, a macOS Mojavét, a watchOS 5-öt és a tvOS 12-t jelenti.

Sokan azonban nincsenek tisztában ezzel és most nem értik, miért nem jelzi a készülék a frissítés lehetőségét. Van egy jó hírünk számukra, mi több, rögtön kettő is.

  1. Az Apple a bemutatón napra pontosan elárulta az iOS 12 rajtjának idejét.
  2. Már csak nagyon keveset kell aludni hozzá.

Nem is csigáznám tovább az idegeket:

az iOS 12 szeptember 17-én, hétfőn fog hivatalosan is útjára indulni.

Vele együtt pedig a watchOS 5 és a tvOS 12 is megkezdi pályafutását a jeles napon. A macOS Mojave indulásához sajnos egy héttel tovább, egészen szeptember 24-éig kell vágni a centit, de szerencsére azért ennyi még épp kibírható.

Noha az Apple csak a napokat jelölte meg, az órát nem, hagyományos magyarországi idő szerint este 7-kor szoktak nyitni a várhatóan pár percen belül túlterhelődő szerverek.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!