imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Milyen termékbejelentésekre számítunk ma?


Az utóbbi idők egyik legizgalmasabb eseményének nézünk elébe. Sok a potenciálisan bemutatásra kerülő termék, de nagy a bizonytalanság. Nézzük, mire számíthatunk!

iPad Pro

Az új formanyelvre átültetett, vékonyított kávás iPad Pro érkezésére szinte mérget vehetünk. Elég sok mindent tudunk is már róla, így ezekben nem nagyon mennénk most külön bele, olvassátok el összefoglaló cikkünket. A lényeg természetesen a kijelző lesz, de a kétféle tájolással is működő Face ID is újdonságnak számít majd iPad fronton.

Érdekes adalék lehet még a pletykákban néha-néha felbukkanó Apple Pencil 2, ami szintén elképzelhető bejelentés lehet, lévén, hogy megjelenése óta idáig egyszer sem frissült még a termék.

MacBook Air utód

Ez talán az a termék, amire személy szerint a legjobban kíváncsi vagyok. Lassan már több mint egy éve pletykálnak róla, de olyan nagyon egyértelmű információkat nem kaptunk még, így ez is a talán jön-talán nem kategóriába sorolható. Ha jön, akkor lesz ok az örömködésre bőven.

Elvileg ugyanis az alacsony árcímke mellé végre Retina kijelző járhat, vékonyabb kávával és természetesen korszerűbb tárhellyel. Tekintve, hogy az Air az utóbbi időben eléggé el lett hanyagolva, és azóta sincs igazi utódja, nagyon szükség van már egy ilyen termékre, ami sokakat vezethet majd be az ökoszisztémába.

Mac mini

Épp tegnap jelentettük meg a koncepciónkat a Mac minivel kapcsolatban, ami szintén elképzelhető, hogy bemutatásra kerül a mai napon. Erről sem lehet túl sok mindent tudni, ami vagy azt jelenti, hogy kivételesen jól tartotta a titkokat az Apple, vagy azt, hogy nem is lesz.

Tekintve, hogy igazi sikertermékről van szó, amit tulajdonképpen mindenki szeretett, bízunk benne, hogy előbbi igaz és lesz okunk min meglepődni ma.

Futottak még

  • iMac ráncfelvarrós frissítés – könnyen elképzelhető
  • AirPower töltődokk – én már a létezésében sem hiszek, nem túl esélyes
  • AirPods 2 – ennek ugye a vezeték nélküli töltés lenne az izgalmas része, ami meg AirPower nélkül felejtős
  • iPad mini – majd 2019-ben
  • iMac Pro – szintén 2019 legjobb esetben is
  • Apple Car, örök élet, ingyen sör – haha

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!