imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Minden, amit tudni szeretnél az iPhone 8 hazai rajtjáról!


Alig pár órányira vagyunk az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az Apple Watch Series 3 előrendelések indulásától. Ahogy tavaly is, most is összeszedtük a legfontosabb információkat azoknak, akik tervezik az új iPhone megvásárlását.

Biztosan sokan vagytok, akik már tűkön ülve várjátok az iPhone 8 és a Series 3 hazai megjelenését, ami már nincs túl messze. Azt is tudjuk, hogy rengeteg kérdés merül fel ezzel kapcsolatban, ezért most igyekszünk megválaszolni mindent. Figyelem! Az itt leírtak kizárólag az iSTYLE Apple Premium Reseller üzletekre vonatkoznak, a szolgáltatókkal és más üzlethálózatokkal kapcsolatos részletekről nincsenek információink.

Előrendelésre lesz lehetőség az iSTYLE online boltjában?

Igen. Szeptember 22-én pénteken tudjátok előjegyezni a készülékeket, 0 óra 1 perctől az iSTYLE webshopon, vagy ha jobban tetszik, akkor csütörtök éjféltől. Amennyiben nincs felhasználód, érdemes előre regisztrálni a webshopba, hogy ne éjfélkor menjen ezzel az idő. Az előjegyzéssel kapcsolatos információkat itt találod.

Az előjegyzést az előző évek visszajelzései alapján úgy alakítottuk ki, hogy minél több ügyfelünk igényét kielégítsük. Hamarosan minden olyan termékre, ami nem érhető el készletről, adhattok le előjegyzést – akár alternatívák megjelölésével  – és a rendelésed véglegesítésére, valamint a fizetésre csak akkor kerül sok, amikor a készülék már biztosan úton van felénk, ezért erről értesítjük az előjegyzőket az előjegyzések leadásának sorrendjében. Átvételre házhoz szállítással, vagy személyesen bármelyik boltunkban lesz lehetőség, de ezen később nem tudsz majd változtatni! Itt találod majd az új iPhone-okat éjfél után.

Lesz az iSTYLE üzletekben is rajt?

Igen! Ahogy tavaly is, most is minden hivatalos Apple értékesítőnél elrajtol az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az Apple Watch Series 3 ugyanazon a napon, vagyis szeptember 29-én. Az üzletek nyitva tartási időben ugyanúgy regisztrálnak előjegyzéseket, mint a webshop, ugyanazoknak az adatoknak a megadása után.

Pontosan mikortól lehet megvásárolni az új iPhone-okat?

Szeptember 29-én pénteken, reggel 10 óra 1 perckor indul az értékesítés mind a hét iSTYLE üzletben. Várhatóan az előjegyzések teljesítése után nem lesz néhány darabnál több szabad készleten az üzletekben, ezért előjegyzés nélkül csak akkor érdemes felkeresni az üzleteket ha előre megbizonyosodtunk a készletről.

Mennyibe fognak kerülni az egyes készülékek?

Az iPhone 8 induló ára 264 900 forint, az iPhone 8 Plus modellek pedig 303 900 forinttól elérhetőek, míg az Apple Watch Series 3 119 900 forinttól indul.

Mekkora az induló készlet?

iPhone rajtokon jellemzően nem szokott elegendő lenni a készletünk. Most a népszerűbb 64GB-os modellekből a rajt napjára és azt követő hétre elegendő mennyiséget várunk, viszont a 256GB-os modellekből gyakorlatilag nem lesz raktáron, így akik a nagy kapacitású modelleket választanák, készüljenek fel 2-4 hetes várakozási időre (ez egyébként világszinten így van, nem csak nálunk). Természetesen az előjegyzést leadó ügyfeleink elsőként értesülnek majd arról, ha a következő szállítmányban olyan modellek találhatók amire érdeklődésüket jelezték és a rendelés véglegesítésére és a fizetésre csak ekkor lesz szükség. Amennyiben kollégáink értesítettek arról, hogy az előjegyzésed tudjuk teljesíteni, majd azt követően sikeres volt a vásárlásod, biztosan meg fogod kapni a megrendelt készüléket a visszaigazolt időben.

Biztosítást köthetek majd a készülékekre?

Ha szeretnéd biztonságban tudni a készüléket és nem akarsz legalább háromszor akkora tokot venni, mint amekkora a készülék, akkor köthetsz rá biztosítást vásárláskor az iSTYLE-nál. Ez igaz függetlenül attól, hogy az iSTYLE webshopon vagy egy iSTYLE üzletben vásárolsz, de nem tudsz ilyen biztosítást kötni a más forrásból beszerzett telefonodra. Kizárólag új készülékekhez elérhető ajánlatunk akár egyszeri 11 900 Ft-os díj ellenében nyújt számodra fedezetet a garancián túl bekövetkező meghibásodásokra: betöréses, gépkocsi feltöréses lopáskár, rabláskár; leejtéskár; hanyagság, szakszerűtlen vagy nem megfelelő kezelés, működtetés; működtetési hibák; harmadik fél szándékos rongálása; vihar, szél, jégverés, lavina okozta kár; tűz, áradás, esővíz, egyéb folyadék okozta kár. Részletek: biztositas.istyle.hu

Mikortól próbálhatom ki az új iPhone-okat?

Szeptember 29-én nyitástól az iSTYLE mind a hét üzletében ki lesznek állítva az iPhone 8 és iPhone 8 Plus demókészülékek. Üzleteink elérhetőségei ide kattintva érhetők el.

Reméljük, sikerült megválaszolnunk az esetlegesen felmerülő kérdéseket. Mi is tűkön ülve várjuk az idei iPhone rajtot, és bízunk benne, hogy újabb kellemes élményeket élhetünk át veletek a rajt napján.

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!