imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Minden, amit tudni szeretnél az iPhone X hazai rajtjáról!


Alig pár órányira vagyunk az iPhone X előrendelések indulásától. Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a legfontosabb információkat azoknak, akik tervezik az új iPhone megvásárlását.

Biztosan sokan vagytok, akik már tűkön ülve várjátok az iPhone X hazai megjelenését, ami már nincs túl messze. Azt is tudjuk, hogy rengeteg kérdés merül fel ezzel kapcsolatban, ezért most igyekszünk megválaszolni mindent. Figyelem! Az itt leírtak kizárólag az iSTYLE Apple Premium Reseller üzletekre vonatkoznak, a szolgáltatókkal és más üzlethálózatokkal kapcsolatos részletekről nincsenek információink.

Előrendelésre lesz lehetőség az iSTYLE online boltjában?

Igen. Október 27-én pénteken tudjátok előjegyezni a készülékeket, reggel 9 órától az iSTYLE webshopon. Amennyiben nincs felhasználód, érdemes előre regisztrálni a webshopba, hogy ne reggel menjen ezzel az idő. Az előjegyzéssel kapcsolatos információkat itt találod.

Az előjegyzést az előző évek visszajelzései alapján úgy alakítottuk ki, hogy minél több ügyfelünk igényét kielégítsük. Minden olyan termékre, ami nem érhető el készletről, adhattok le előjegyzést – akár alternatívák megjelölésével  – és a rendelésed véglegesítésére, valamint a fizetésre csak akkor kerül sok, amikor a készülék már biztosan úton van felénk, ezért erről értesítjük az előjegyzőket az előjegyzések leadásának sorrendjében. Átvételre házhoz szállítással, vagy személyesen bármelyik boltunkban lesz lehetőség, de ezen később nem tudsz majd változtatni! Itt találod majd az új iPhone-okat holnap reggel 9 órától.

Pontosan mikortól lehet megvásárolni az új iPhone-okat?

Hivatalosan november 3-án pénteken indul az értékesítés mind a hét iSTYLE üzletben. Azonban várhatóan az előjegyzések teljesítése után nem lesz szabad készleten az üzletekben, ezért előjegyzés nélkül egyelőre nem érdemes felkeresni az üzleteket.

Mennyibe fognak kerülni az egyes készülékek?

A 64 GB-os iPhone X ára 379 900 forint, míg a nagyobb 256 GB-os iPhone X 436 900 forintért lesz kapható.

Mekkora az induló készlet?

iPhone rajtokon jellemzően nem szokott elegendő lenni a készletünk, ez pedig az iPhone X esetében kiemelten igaz. Induláskor alig lesz raktáron, ezért mindenki készüljön fel egy hosszabb várakozási időre, ami akár többhónapos is lehet (ez egyébként világszinten így van, nem csak nálunk).

Természetesen az előjegyzést leadó ügyfeleink elsőként értesülnek majd arról, ha a következő szállítmányban, olyan modellek találhatók amire érdeklődésüket jelezték és a rendelés véglegesítésére és a fizetésre csak ekkor lesz szükség. Amennyiben kollégáink értesítettek arról, hogy az előjegyzésed tudjuk teljesíteni, majd azt követően sikeres volt a vásárlásod, biztosan meg fogod kapni a megrendelt készüléket a visszaigazolt időben.

Biztosítást köthetek majd a készülékekre?

Ha szeretnéd biztonságban tudni a készüléket és nem akarsz legalább háromszor akkora tokot venni, mint amekkora a készülék, akkor köthetsz rá biztosítást vásárláskor az iSTYLE-nál. Ez igaz függetlenül attól, hogy az iSTYLE webshopon vagy egy iSTYLE üzletben vásárolsz, de nem tudsz ilyen biztosítást kötni a más forrásból beszerzett telefonodra. Kizárólag új készülékekhez elérhető ajánlatunk akár egyszeri 11 900 Ft-os díj ellenében nyújt számodra fedezetet a garancián túl bekövetkező meghibásodásokra: betöréses, gépkocsi feltöréses lopáskár, rabláskár; leejtéskár; hanyagság, szakszerűtlen vagy nem megfelelő kezelés, működtetés; működtetési hibák; harmadik fél szándékos rongálása; vihar, szél, jégverés, lavina okozta kár; tűz, áradás, esővíz, egyéb folyadék okozta kár. Részletek: biztositas.istyle.hu

Mikortól próbálhatom ki az új iPhone-okat?

November 3-án nyitástól az iSTYLE mind a hét üzletében lesz kiállítva iPhone X demókészülék. Üzleteink elérhetőségei ide kattintva érhetők el.

Reméljük, sikerült megválaszolnunk az esetlegesen felmerülő kérdéseket. Mi is tűkön ülve várjuk az iPhone rajtot, és bízunk benne, hogy újabb kellemes élményeket élhetünk át veletek.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!