imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Minden, amit tudni szeretnél az iPhone 6 hazai rajtjáról!


Az Apple a tegnapi nap folyamán egy sajtóközleményben jelentette be, hogy Magyarországon október 31-től vásárolhatjuk meg az üzletekben az iPhone 6-ot. Összeszedtünk minden információt ezzel kapcsolatban.

Biztosan sokan vagytok, akik már tűkön ülve várjátok a hazai iPhone 6 megjelenést, ami már nincs túl messze, és azt is tudjuk, hogy rengeteg kérdés merül fel ezzel kapcsolatban. Ezért most igyekszünk megválaszolni mindent. Figyelem! Az alábbiak kizárólag az iSTYLE Apple Premium Reseller-re vonatkoznak, a szolgáltatókkal kapcsolatos részletekről nincsenek információink.

iphone6hero2

Lesz az APR boltokban is rajt?

Igen! Idén először, a szolgáltatókkal együtt az Apple Premium Reseller boltokban is elrajtol az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus ugyanazon a napon, vagyis október 31-én. Ez természetesen jó hír azoknak, akik hűségszerződés nélkül és kártyafüggetlen készüléket szeretnének vásárolni.

 

Pontosan mikortól lehet megvásárolni az új iPhone-okat?

Az egészen biztos, hogy október 31-én pénteken, de a pontos időpont (óra, perc) legyen meglepetés, ahogyan az első 100 vásárló ajándéka is.

 

Melyik iSTYLE boltban lesz a rajt?

Ezt még nem döntöttük el, függ a várható időjárástól is többek közt. Természetesen időben jelezzük majd itt az iMagazinon, és a Facebook oldalunkon is, hogy mely boltunkban, vagy boltjaikban lesz a rajt.

 

Előrendelésre lesz lehetőség az iSTYLE online boltjában?

Elvileg igen. Október 24-én lesz lehetőség online is megrendelni a készülékeket, de ez attól is függ, hogy mekkora készlet érkezik az országba. Természetesen amint pontosabb információink lesznek ezzel kapcsolatban, jelezni fogjuk. Itt lehet elérni az iPhone 6 termékoldalakat.

 

Mennyibe fognak kerülni az egyes iPhone 6 és 6 Plus készülékek?

Semmiképpen nem azok az árak lesznek, amiket szerte a neten látni. A pontos árakat még nem árulhatjuk el, de ne dőljön be senki az ilyen-olyan GSM boltok által hirdetett akár 400 000 forintos áraknak, ugyanis ezek nem a hivatalos árak. Legkésőbb október 24-én elérhető lesz a hivatalos árazás, az előrendelés elindulásával egy időben.

 

Lesz bőven készülék?

Reméljük, hogy igen, de pontos számokat, csak a rajt előtti napokban tudhatunk, ha megérkezett az első szállítmány Magyarországra. Természetesen oda fogunk rá figyelni, hogy ha esetleg készlethiány lesz egyes modellekből, a lehető legpontosabban előrejelezzük a készletet, és ne utazzon el hozzánk senki feleslegesen.

 

Biztosítást köthetek majd a készülékekre?

Az iPhone 6 minden idők legvékonyabb iPhone modellje. Ha szeretnéd biztonságban tudni a készüléket és nem akarsz legalább háromszor akkora tokot venni, mint amekkora a készülék, akkor köthetsz rá biztosítást vásárláskor az iSTYLE-nál. Kizárólag új készülékekhez elérhető ajánlatunk akár egyszeri 5 900 Ft-os díj ellenében nyújt számodra fedezetet a garancián túl bekövetkező meghibásodásokra: betöréses, gépkocsi feltöréses lopáskár, rabláskár; leejtéskár; hanyagság, szakszerűtlen vagy nem megfelelő kezelés, működtetés; működtetési hibák; harmadik fél szándékos rongálása; vihar, szél, jégverés, lavina okozta kár; tűz, áradás, esővíz, egyéb folyadék okozta kár. Részletek: biztositas.istyle.hu

insurance_product_image

Kiegészítők is lesznek a rajt napján?

Természetesen igen, hiszen sok kiegészítőnk jelenleg is kompatibilis az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékekkel. Például a legtöbb kihangosító, kábel és töltő, eleve működik az új iPhone-okkal, de iPhone 6 és iPhone 6 Plus tokok is szép számmal megtalálhatóak az iSTYLE üzleteiben. Reméljük, hogy a gyári Apple kiegészítők is megérkeznek a rajt napjára. Fontos tudni, hogy gyári Dock nem létezik az új készülékekhez, ha valaki ilyesmit szeretne, akkor a Just Mobile dokkolóját javasoljuk.

 

Mikortól próbálhatom ki az új iPhone-okat?

A rajt pillanatától az iSTYLE mind a hat üzletében ki lesznek állítva iPhone 6 és iPhone Plus demókészülékek. Ha nem vásárolni akarsz, csak kipróbálni, hogy milyen érzés kézbe fogni az új iPhone készülékeket, akkor is várunk szeretettel mindenkit október 31-étől. Üzleteink elérhetőségei ide kattintva érhetők el.

Hogyan döntsek az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus közt?

Készítünk a rajt napjára egy jó kis teszt videót, mely alapján mindenki el fogja tudni dönteni, hogy melyik készülék az ideális. Ja és még egy meglepetés videóval is készülünk, amitől le fog esni az állad.

Reméljük sikerült megválaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket. Mi is tűkön ülve várjuk az idei iPhone rajtot, és bízunk benne, hogy az alábbi videón látható APR pillanatokhoz hasonlóan, újabb kellemes élményeket élhetünk át veletek a rajt napján.

APR Pillanatok from iSTYLE TV on Vimeo.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!