imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Minden eddigi iOS és macOS háttér egy képben


Egy lelkes iOS designer, Jenny Vanille agyából pattant ki az ötlet, hogy összekombinálja az eddig iOS és macOS rendszerek összes háttérképét egy-egy egészen eklektikus stílusú képbe. 

Azt szokták mondani, ízlésről nem lehet vitatkozni, meg hát elég, ha mi a szerkesztőségben összeveszünk, hogy tetszik-e van sem. Jenny egyébként Twitteren tette közzé kreációját:

A macOS nem sokára két évtizedes múltja során egészen sok változáson esett keresztül, volt már Mac OS X, OS X és macOS is. Állatok és helységek egész garmada követte egymást kiadásról kiadásra.

Az első 9 verzió nagymacskák nevét viselte, úgy mint: Cheetah (gepárd), Puma, Jaguar, Panther (párduc), Tiger (tigris), Leopard, Snow Leopard (hópárduc), Lion (oroszlán), Mountain Lion (hegyi oroszlán). Aztán utolsó hatnál pedig váltottak a kaliforniai helységekre, úgy mint: Mavericks, Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra, Mojave és Catalina.

Itt megtalálhatod szinte az összes Apple háttérképet evör, vannak benne ritka “érdekesek” is.

Ha viszont az új kombó jön be, az alábbi képre kattintva 5K-s felbontásban is letöltheted.

A macOS verziók mellett Jenny összedobta még az összes Classic iOS 13 háttárkép mash-upját, egymásra rétegezte az iOS eddig hivatalos háttereit és megcsinálta külön az iPhone 11 szériához tartozó képet is. Ezeket is nagy méretben a képekre kattintva tölthetitek le.

Classic iOS 13
Minden eddigi iOS
iPhone 11 kombó

Hogy tetszik?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!