imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A mindenre jó iPad – reklám


Ma reggel is új Apple reklámokkal indíthatjuk a napot. Ezúttal 4 rövid videóban hirdeti a vállalat, hogy mennyi mindenre jó az iPad, ami sok esetben tényleg kényelmesebb lehet a laptopoknál.

Összesen négy új, egyenként 15 másodperces reklámot töltött fel YouTube csatornájára az Apple, Travel Simply, Organized Notes, Paperless Paperwork és All Your Stuff címeken. Mindegyikben az iPadé a főszerep, kettőben az iPad Próé, kettőben pedig a most tavasszal megjelent hatodik generációs modellé.

Az üzenet a szokásos: az iPad annyira okos, hordozható, könnyű és rugalmas, hogy egy csomó élethelyzetben egész egyszerűen kényelemesebb, mint egy laptop. Példaként itt az utazást, az osztálytermet, a munkahelyi jegyzeteket és a szabadidő-szervezést hozták fel. Nyilván egy jó adag túlzással megfűszerezve, az üvöltő csecsemő nem fog elhallgatni a repülőn, akkor sem, ha iPadet használsz…

Azt egyébként szerkesztőségi szinten is megerősíthetjük, hogy néha tényleg nagyon jól tud jönni az iPad. Amikor az Apple bemutatta a 6. generációs iPadet több, korábban tablet-szűz kolléga is beruházott egy példányra. A tapasztalatokból ítélve valóban sok helyzetben kiválthatja a laptopot, mégha nem is mindig persze.

A 6.gen iPad nem mellesleg az egyik legjobb ár/érték arányú Apple-termék is egyben mindössze 116 990 forintos indulóárával.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!