imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Minőségi játékok most féláron


Akik a reggeli kávé mellé az App Store kínálatát böngészték esetleg, azok láthattak egy teljesen új csíkot, ami néhány fizetős alkalmazást hirdet.

A Pay Once & Play játékok nagy előnye, hogy ha egyszer rászánunk egy minimális összeget, akkor minden tartalomhoz hozzáférünk, és nem kell attól sem félnünk, hogy a prémium funkciókat használó játékosok kiegyenlítetlenül erősek lesznek. Ráadásul a leakciózott alkalmazások tényleg nagyon jók, hiszen remek kikapcsolódást nyújtanak. A listánk nem teljes, tehát érdemes megnézni, még melyik alkalmazásokat érinti.

Prune
Prune-cover-746x419

Aki rendszeresen olvassa az iMagazint, annak biztos ismerős ez a remek alkalmazás, hiszen Red kollégám nagyon megszerette egy időben. A játék lényege, hogy egy fát kell növeszteni, amihez remek minimalista grafika párosul. Igazából sajnálom a szavakat, hogy erről a játékról írjak, Red ezt nálam ezerszer jobban összefoglalta, az írást pedig itt olvashatjátok.

Letöltés (1,99 €)

Transistor
transistor-630

A 2015 legjobb játékai közé is beválogatott Transistor, egy akció RPG amelyet én sajnos nem igazán tudtam megfejteni, és így élvezni se nagyon tudtam. Az biztos, hogy egy összetett játékról van szó, és az értékelések azt mutatják, hogy a nagy többségnek tetszik. Itt van például ez:

Annyi mindent hallottam a játékról, de sosem szedtem le… most, hogy akciós letöltöttem és rájöttem, hogy tényleg bolond voltam, hogy eddig vártam. Őszintén? Függő lettem. A történet remek. A zene fülbemászó. A karakterek csodálatosak.

Letöltés (2,99 €)

Implosion
screen640x640

Az Imploson első ránézésre egyfajta Tron szerű akciójátékról van szó, de ha kicsit tovább játszunk vele, akkor már sokkal inkább egy futurisztikus Marvel jut az ember eszébe. A játék során a főhőst irányíthatjuk, akivel mindenféle harci mozdulatot tudunk végezni, hogy a lehető legeffektívebben öljük meg az emberi birodalom bukása után megjelenő lényeket. A játékról még annyit, hogy remek hangulatot kerít neki a zene, amit a Grammy-díjas Howard Shore írt, aki a Gyűrűk Ura című film zenéjét is szerezte.

Letöltés (1,99 €)

_PRISM
img_9317-1

Azok akik nem szeretik a kevésbé szeretik az akció dúsabb kalandokat, és sokkal inkább használják a fejüket, tökéletes játékot láthatnak a _PRISM-ben. A játék lényege, hogy a geometria segítségével oldjuk meg az egyes pályákat, amik az elején még teljesen egyszerűek, de a későbbi szinteken már komoly hajtépést, és telefonkárosodást tud okozni a játék. Kíváncsi lennék, hogy hányan vitték végig ezt a játékot.

Letöltés (0,99 €)

Brothers: A Tale of Two Sons
screen640x640 (1)

Na ez a játék már sokkal inkább ez én stílusom volt. A játék során egy questet kell csinálnunk, de egyszerre két karakterrel. Kicsit úgy lehet talán leírni, mint mikor magaddal co-opozol. A logikai feladványok és a gyönyörű grafika után az ember egyszer csak arra eszmél, hogy már órák óta játszik. A legjobb rész pedig ez, hogy hiába feledkezik bele az ember, az egyébként teljesen jól megírt történetre alapuló játék kellően hosszú ahhoz, hogy egy jó ideig ne unatkozzunk.

Letöltés (1,99 €)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!