imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Mit jelent számodra az Apple? – iSTYLE fotópályázat


Egyetlen képpel horvátországi nyaralást vagy kerékpárt nyerhetsz az iSTYLE legújabb promóciójában. Még egy heted van a tökéletes kép megalkotásához!

Mit jelent számodra az Apple?

Teszi fel a kérdést az iSTYLE fotópályázata, amivel most igen komoly ajándékokat nyerhet három ügyes fotós! Magával a fotóval kapcsolatban csupán egyetlen megkötés van: valamilyen termékmegjelenítéses kép legyen => látszódjon rajta egy Apple termék.

Az eddigi pályázatok alapján sokan félreértették ezt a részt, te ne tegyél így! Nem gyönyörű iPhone-nal készült képre kíváncsiak, hanem egy gyönyörű képre, amin látszódik például egy iPhone. Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy egy iSTYLE kiegészítős képet is simán át fog engedni a zsűri, ha valaki azt küldene, de ezt hivatalosan nem erősítették meg.

Image result for take photo iphone x

A képeket ugyanis egy 5 fős stáb fogja szakérteni, amik közül 10-et választanak ki a második fordulóra. Ez már egyfajta megszokott, Facebookos likegyűjtős kampány lesz, ahol a beválogatott képek készítői kampányolhatnak majd a sikerükért. Megéri, mert a nyertesek tényleg jól járnak majd.

Nyeremények:

  1. helyezett: 2 fő részére 3 nap/ 2 éj Wellness hétvége az Amandia Park Hotel Ivan szállodában (Sibenik/Horvátország) – a csomag tartalmazza a 2 éj szállást 2 fő részére büféreggelivel és a wellness szolgáltatások használatát, de nem tartalmazza az útiköltséget és a turisztikai adókat.
  2. helyezett – 1 db Kellys Soot 30 gravel kerékpár
  3. helyezett – 1 db AirPods töltőtokkal (2. generációs)

Hogyan vehetek részt?

Nagyon egyszerűen! Nem kell mást tenned, mint a kiválasztott képet megosztani a hozzászólások között az iSTYLE dedikált posztjában. Erre a linkre kattinva egyből a releváns post ugrik fel, ide kell beszúrnod a képet! Ne emailben, ne ide nekünk kommentben. Ez alól a troll képek kivételek, azt kérlek ne csak nekik küldjétek el, ide is jöhet. De nekik mindenképp, mert szeretnek szórakozni és remek a humorérzékük (és engem be se hívtak a zsűribe…)!

Szeretnénk, hogy minél több iMagazin olvasó kerüljön be a döntősök közé, ezért mindenkit arra bíztatunk, hogy tegyen egy próbát! A határidő október 31. 23:59! Le ne késd!

A játékszabályzatot az összes kötelező szabályozással, a nyeremények bővebb leírásával és egyebekkel az iSTYLE fotópályázat oldalán találod.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!