imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Mit mutat be ma az Apple?


Ma este WWDC Keynote, ahol a szoftveres újítások mellett a világot elsősorban az új hardverek érdeklik. Mire van esély? Mi marad pusztán álom? A te szavazatod is várjuk!

Ma este magyar idő szerint 19 órától tartja az Apple a WWDC hagyományos Keynote-ját. Az éves fejlesztői konferencia bemutatói elsősorban mindig a szoftverekről szólnak, de hagyományosan egy-két új terméket itt is be szoktak mutatni. Ugyan az elmúlt napokban elsütöttek egy a fejlesztőket érintő MacBook Pro frissítést, és múlt héten még az iPod touch is megújult, azért várhatunk újdonságra így is.

Ezúttal nem csinálunk élő közvetítést az iMagazinon. Ellenben a cikkek mellett készítenünk fogunk egy podcastet, amiben a lehető legrészletesebben kibeszéljük majd a kikerült termékeket, szoftveres újításokat és egyéb meglepetéseket.

Az Apple hivatalos streamjét megosztjuk majd veletek, addig azonban legalább ebben a pár órában álmodozzunk kicsit. Jöjjenek azok a termékek, amikre akár szemernyi esély van. Ezekről egyébként részletesebben beszélgettünk a hétvégi podcast epizódban is. Te milyen új/frissített termék bemutatását várod? Mit szeretnél?

Mac Pro

A hat éve parlagon hagyott professzionális asztali gép, amiből akár a világ legszebb és kétségtelenül legdrágább szemetesét is csinálhatjuk valóban megérett egy komoly ráncfelvarrásra. Van rá ígéret, sok a cikk, ezt várjuk a legjobban.

Mac Pro

Apple monitor

Szinte mindent tudunk róla. 6K-s monitor, brutális specifikációkkal, vélhetően álleejtős árcímkével, amit a tudás mellett a designnak is kéne indokolnia.

iPad Pro

Erről egyáltalán nem szóltak hírek, ugyanakkor időrendben indokolt lenne egy nyári frissítés, és mivel Pro vonal, miért ne most?

MacBook

Valóban megelőzte korát, bevezette az Apple mostmár minden új MacBook termékében megszokott design-t. De mi lesz a 12″-es MacBook sorsa? Kivezetik? Frissítik?

iMac Pro

Az iMac Pro bemutatása óta se egy télen vagyunk túl, így itt is várhatunk legalább egy spec bumpot. Ami kérdés, hogy mire, van-e olyan újítás/erősítés, amit bele kéne tenni.

iMac

A Pro verzió és az idei frissítés ellenére, meg ha már a lázálmoknál tartunk, miért ne jöhetne egy új iMac kinézet. Esetleg csak egy álomkép?

One more thing

Bármi olyan, amit nem soroltunk fel, és meglepetésként érne. Egy egyfajta one more thing. Ami meglepő és gondolatébresztő. Az se baj, ha az AirPower sorsára jut, csak térjen vissga a kifejezés!

Nem feltétlenül kell csak a realitásokról beszélgetnünk. Meséld el, nálad mi férne bele egy idealizált ma esti Keynote-ba!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!