imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple leg√ļjabb f√ľlese!

Mit tettek az Instagrammal?! ūüė° (friss√≠tve)


Ami eddig fentrŇĎl lefel√© ment, az mostant√≥l balr√≥l jobbra. Nem kit√∂rŇĎ a felhaszn√°l√≥k √∂r√∂me, de legal√°bb sokkal nagyobbak lesznek a rekl√°mok…

A nagyobb alkalmaz√°sok kiad√≥i elŇĎszeretettel szeretnek jelentŇĎs v√°ltoz√°sokat eszk√∂z√∂lni term√©keiken. Sajnos azonban valami√©rt √°ltal√°nos tapasztalat, hogy ezek a v√°ltoz√°sok nem a fejlŇĎd√©s, t√∂k√©letesed√©s ir√°ny√°ba mutatnak. Ezzel feltehetŇĎleg √∂sszef√ľgg az is, hogy ezek a v√°ltoztat√°sok jellemzŇĎen a ‚Äěm√©g t√∂bb rekl√°m‚Äú tervez√©si elv √°ltal vez√©relve szoktak megsz√ľletni.

√úd√≠tŇĎ kiv√©tel volt ez al√≥l az ut√≥bbi idŇĎben a Facebook Messenger leegyszerŇĪs√≠t√©se, de ahogy az lenni szokott, amit megnyert√ľnk a r√©ven, elvesz√≠tj√ľk a v√°mon. Az Instagram ugyanis elkezdte √©les√≠teni √ļj, szerveroldali friss√≠t√©s√©t, amely jelentŇĎsen megv√°ltoztatja majd azt, ahogyan haszn√°ljuk az alkalmaz√°st. √Čs a visszajelz√©sek alapj√°n nem a j√≥ ir√°nyba‚Ķ

Ami√≥ta vil√°g a vil√°g, Facebook a Facebook, Instagram az Instagram mindig √ļgy kellett g√∂rgetni a feedeket, hogy lentrŇĎl felfel√© legyintesz egyet az ujjaddal. Megszoktuk, j√≥ volt, k√∂sz√∂nj√ľk sz√©pen. Erre ezek az Intsagramos lurk√≥k, h√°t nem megv√°ltoztatj√°k az eg√©szet? Amint be√ľt a friss√≠t√©s, nem lesz t√∂bb v√©gigp√∂rget√©s. Sz√©pen oldalasan, balr√≥l jobbra fog haladni a h√≠rfolyam.

√Čs, hogy ez mi√©rt j√≥? Nagyon egyszerŇĪ: mert innentŇĎl kezdve v√©gre nem csak egy apr√≥, mind√∂ssze egyetlen posztnyi rekl√°mot lehet becsemp√©szni a felhaszn√°l√≥ orra al√°, hanem egy sz√©p nagy, eg√©sz oldalasat, ahogy azt kell. G√∂rgetsz, g√∂rgetsz √©s egyszercsak BUM, ott a teljes alakos pr√©mzokni rekl√°m. Remek lesz.

Forr√°s: 9to5Mac

Update:¬†Adam Mosseri, az Instagram egyik aleln√∂ke Twitteren jelezte, hogy a “friss√≠t√©s” val√≥j√°ban csak egy v√©letlen√ľl t√ļl nagy k√∂z√∂ns√©ghez eljut√≥ teszt volt, nem v√©gleges kiad√°s. A fogadtat√°s ut√°n tippem szerint m√°r nem is lesz az. (k√∂szi GergŇĎ az √©szrev√©telt)
MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt m√°r olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a c√©lk√∂z√∂ns√©g. Val√≥sz√≠nŇĪleg hat√©konyabb lenne, ha elŇĎsz√∂r j√≥l mŇĪk√∂dŇĎ modulokat hozn√°nak l√©tre egy-egy funkci√≥ra szabva.

Mi√©rt nem ismeri anyanyelv√ľnket az Apple virtu√°lis asszisztense? - Klikk ide!