imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mit tud a legkisebb Osmo?


A DJI Osmo Pocket instant szerelem. Minden, amihez pár évvel ezelőtt még nagy eszközökre volt szükség ma már belefér a tenyeredbe. Remek hangmindőség, 4K felvételek, okosfunkciók. De vajon le tudja-e győzni legnagyobb ellenfelét, a GoPrót is?

Az elérhető árú gimbalokon már fel sem hőköl az ember, a tökéletes mobilos felvételek pedig mára alapvetőnek számítanak. A DJI, mint a legjobb gimbal és drónok gyártójaként vált ismertté és nem is ült sokáig a babérjain, a folytatás megérkezett. De, hogy mit tud a DJI Osmo Pocket? Ebből a videóból kiderül:

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!