imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mit is üzen VALÓJÁBAN az Apple meghívó? 5 elmélet!


Most megvagytok Apple-ös gyíkemberek, lebuktatok. Azt hittétek, nem látunk át a szitán? Azt hittétek, nem tudjuk visszafejteni az agyafúrt módon a meghívóba rejtett titkos kis üzeneteiteket? Most leleplezzük a háttérhatalmat!

Hatalmas vállalat. Politikai kapcsolatok. Emberek millióinak befolyásolása. Szinte végtelen tőke. Ez az Apple. Mintha meg sem próbálnák már titkolni, hogy hova is tartoznak. Ezúttal viszont olyan messzire vetették a sulykot, hogy még egy szabadon fel nem ébredt is azonnal megláthatja az igazságot. Nézzük csak meg azt a meghívót kicsit közelebbről! Látjátok már? Még nem? Mutatjuk!

Valóságok összekevergetése

A tisztánlátás érdekében a legtöbbet Tyler Schnabel tette. Időt, energiát nem kímélve rengeteg mindent hámozott ki a rejtett üzenetből. Egyrészt az Apple logóból megállapította, hogy valamilyen Apple-eseményre érdemes számítani. A kék és piros színek egyértelműen a vezeték nélküli töltésre utalnak, míg a fehér kétségkívül egy új fehér szín érkezését jelenti.

De itt még nem állt meg. A meghívó szövegében az áll: „Találkozzunk nálunk”. A megvezetett birkák persze ebből arra következtetnek, hogy az Apple Parkban. Ugyan. Nem feltűnő kicsit, hogy kimarad a találkozzunk nálunk után a személyesen az Apple Parkban rész? Persze, mert virtuálisan kell majd találkozni. Kevergetik itt a valóságokat, a hülyék pedig ezt be is veszik.

Egy ember mind felett

A színek! Hát nem látjátok? Milyen színekből áll össze az amerikai zászló? Piros, fehér és kék. Milyen színek láthatóak az Apple meghívón? Na ugye! Vagy beveszitek, hogy Tim Cook csak véletlenül találkozgat Trumppal? Vagy hogy komolyan kiáll az emberi jogokért? Dehogy. Színház az egész, hamarosan ő akar lenni az elnök. A világ egyik legnagyobb atomhatalmának elnöke. Én mondom, közel már az Armageddon.

Az ördög színei

Mi az a kis réz színű beütés az alma logó jobb felső sarkában? Mi más, ha nem az új Copper Gold iPhone előrejelzése. Azt mutatják kifelé, hogy egyre színesebbek és új színek felé nyitják meg az emberek tudatát, miközben csak a rozéaranyt adják el még egyszer.

Énközpontú rendszer

Szelfizés, szelfizés mindenhol! Mire jó ez? Hát persze, hogy arra, hogy elterelje a figyelmet arról, ami valójában történik. Amíg az emberek csak magukkal foglalkoznak, addig nem láthatnak tisztán. És ki indította el ezt az egészet? Az iPhone! De, itt még nem álltak meg. Jött a portré mód, meg az elmosott háttér. Nincs tisztánlátás: elmosott háttér a portré fotókon – elmosott színű Apple logó a meghívón. Nyissátok már ki a szemetek!

Olvass a sorok között!

Milyen színeket látsz a logóban? Narancssárgát, tojáshéjszínt (alias ekrü), sötét és világos kéket. Azt hihetnéd, ártalmatlanok. Fordítsuk viszont le a globális nagyhatalom nyelvére ezeket a színeket, és olvassunk a sorok között!

  • Orange
  • Light blue
  • Ecru
  • Dark blue

OLED, igen. Mire is jó az? Ja, hogy arra, hogy az élethű színekkel, a tökéletes feketével és a magas kontrasztaránnyal megtévessze az embereket arról, mi is a valóság és mi az illúzió.

Kell még bizonygatni valamit? Nem. Apple = Illuminati.

Forrás: Cult of Mac

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!