imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mit várunk az Apple-től szeptember 7-re?


Szerdán ismét nagyszabású eseményt tart az Apple, ahol egészen biztosra vehetjük, hogy bemutatják az új generációs iPhone-okat. De miről szól majd még a keynote? Lesznek más hardverek is? Hát a szoftverek? Szokás szerint összegyűjtöttük, mit vár szeptember 7-re az iMagazin szerkesztősége.

Handras

 

Leginkább azt várom hogyan fogják megmagyarázni a jack csatlakozó elhagyását, hogy elkerüljék a népharagot, és a keyote után úgy érezzük, hogy ekkora innováció még sosem volt. Viccet félretéve, én ezeket az újdonságokat várom:

iPhone 7 – iPhone 7 Plus

1. iPhone 7 új ruhában. Végre eltüntetik a csúnya antenna csíkot, amit már az iPhone 6-nál sem lett volna szabad a hátlapra rajzolni. Ja és persze az új fekete színt is várom. Ha lesz lakkfekete, azonnal instant get, a többi nem is érdekel.
2. Jelentősen jobb kamerát az iPhone 7-be (f1,9, optikai stabilizátor, még jobb szenzor), duál kamerát a 7 Plusba, utólagos fókusszal és olyan képminőséggel, hogy leessen az állunk.
3. A jack elhagyását, AirPod Lightning fülest, BT AirPod fülest, és persze egy Lightning-jack átalakítót (LOL)
4. A10 procit, ami mily meglepő gyorsabb lesz mindennél, ami most a piacon található.
5. Vízállóságot nem várok, de talán ezen a területen is fejlesztenek valamit
6. 3 GB RAM-ot az iPhone 7 Plusba
7. Gyorsabb LTE chipet
8. 32-64-256 GB-os kapacitást
9. 3D Touch Home gombot
10. Változatlan árazást ($649-$849 az iPhone 7-re, $749-$949 az iPhone 7 Plusra)
+1. Az iPad Pro 9,7-es True Tone kijelzőjét megkapják az iPhone 7-esek is.

iphone-7_camera

Apple Watch 2

Az Apple Watch 2 is KELL, hogy érkezzen az iPhone mellett, természetesen itt is egy csomó újdonságra számítok. Szerencsére az Apple Watch-ról még nem szivárgott ki minden, így talán lesz pár meglepetés a keynote során.

1. Kicsit vékonyabb ház, de a szíjak kompatibilisek maradnak.
2. Gyorsabb S2 processzor.
3. 35 százalékkal nagyobb akkumulátor.
4. GPS modul.
5. Barométer.
6. Még pontosabb szenzorok.
7. Új szíjak
8. Változatlan ár, de az első generációs Apple Watch is megmarad a kínálatban csökkentett árakon.

applewatch22

Nagyjából ennyire számítok hardveres téren, szoftverek tekintetében nem hiszem, hogy sok újdonságot kapunk, hiszen az iOS 10-et és a watch OS 3-at már bemutatták nyáron a fejlesztői konferencián.


Red

 

Én csak röviden írom le, mit várok a szerdai eseményen, mivel nagy meglepetések úgysem várhatók, és éppen az év végi hajtás előtti utolsó kis kiruccanásomon vagyok Svédországban. :) Szóval, természetesen lesz iPhone 7 és iPhone 7 Plus. Külsőleg nem sokat változik, majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy a kiszivárgott dolgok igaznak bizonyulnak – egy Space Black verziónak viszont nagyon örülnék. Az iPhone 7 Plusba dupla kamerát várok, de a kamera lesz amúgy is a fő attrakció szerintem a keynote-on. A dupla kameránál egy utólagos fókuszállítás tök jó lenne, de még ezért sem váltanék a nagyobb iPhone-ra. R.I.P. jack-csatlakozó. Ha viszont tényleg lesz Lightning-jack adapter a dobozban, akkor vége az Apple-nek.

iphone7also

Ezen kívül nagy valószínűséggel bemutatják az Apple Watch 2-t is, viszont nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ez lesz a neve. Gyorsabb processzor, GPS, ugyanannyi vagy legfeljebb icipicit jobb aksiidő. A korábbi szíjak kompatibilisek lesznek, mivel a dizájn nem változik, esetleg újfajta anyagokkal próbálkoznak a tokozás terén. Ja, és persze bemutatják az őszi szíjkollekciót.

Szoftveres téren iOS 10 és watchOS 3 minden mennyiségben, esetleg valami olyan funkcióval, ami csak az új iPhone-okon érhető majd el. Rengeteg iMessage és Apple Music demó, talán egy komolyabb Home demózást is láthatunk. 30% esélyt adok egy új Apple TV bemutatásának is, de ezen kívül más hardverre (iPad, Mac) nem számítok. Szerdán találkozunk!

meghivo0003-1
Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!