imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyílik az iSTYLE adventi naptára

Bomba jó karácsonyi ajánlatok az iSTYLE-tól!

Mobilhívás átirányítása iPhone-ról iPadre


Vagy bármilyen más eszközre, ami lehet a Maced vagy az iPodod is. Nézzük, hogyan működik!

A hívásfogadás megosztásának lehetősége tavaly jelent meg, amivel az iPhone-ra érkező bejövő mobilhívásokat fogadhatjuk Macen, vagy egy másik iOS eszközön. Ennek csupán annyi az előfeltétele, hogy azonos Wi-Fi-re csatlakozzanak az eszközeid, és lehetőleg az iCloud fiók is megegyező legyen.

Ez egy szuper lehetőség. Időközben pedig arra is lehetőségünk adódott, hogy az éppen zajló hívást átirányítsuk egy másik eszközre. Ehhez a következőket kell tenned:

  1. Frissíts a legfrissebb iOS verzióra.
  2. Hívás közben nyomj az Audio gombra.
  3. Válaszd ki, hogy melyik eszközön szeretnéd folytatni a hívást.
  4. Ha megjelent a másik eszközödön is a hívó képernyő, akkor tudod, hogy vonalban vagy.

Ezzel a megoldással elkerülheted a “várj visszahívlak telefonról” kezdetű mondatokat, amit a legtöbb ismerősöd valószínűleg eddig sem értett.

Karácsony 2018

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!