imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Mobilra is érkezik a League of Legends!


Mobilra és konzolra is érkezik a Riot Games egyik legnépszerűbb játéka, a League of Legends!

A LoL az egyik legnépszerűbb PC-s akció-stratégiai játék, így épp ideje volt, hogy a különböző eszközökre is elérhető legyen. Hogy mennyire sikeres a játék, jól jelzi, hogy a 2018-as világbajnokság volt a történelem egyik legnézettebb esport eseménye. A 2019-es vb pedig épp most zajlik, ahol 24 csapat küzd egy 32 kilós kupáért. Ja, és mellé 1 millió dollárért.

Ami érdekes és egyben logikus is, hogy a játékot nem egy az egyben adaptálják a többi platformra, hanem az alapoktól tervezték/tervezik újra. Más a játék alatt a motor, változik a grafika, az animációk, a struktúra, a játékmenet és még az elnevezés is. A telefonra és konzolra érkező verzió neve ugyanis League of Legends: Wild Rift lesz. Az előzőek alapján adja magát, hogy a játék nem lesz átjárható, azaz a PC-s verzión nem tudsz majd konzolos haverok ellen játszani, sem pedig fordítva.

A játék iOS-en és Androidon is elérhető lesz, a várható megjelenést egyelőre 2020-ra datálják, pontosabbat még a Riot sem tud mondani. A bétatesztelés hamarosan kezdetét veszi, amire itt tudsz feliratkozni. Ami pedig az igényeket illeti, igyekeznek úgy fejleszteni a játékot, hogy egy iPhone 5s-en használva is kellően élvezhető legyen.

Te melyik haverral tolnál egy csatát?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!