imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Monstrum töltővel érkezhet az új Macbook Pro


A legfrissebb hírek szerint az eddigi legnagyobb MacBook töltővel érkezhet a pletykált 16″-es MacBook Pro. A képbe teljesen beleillene.

Lassan haladunk az úton, hogy az Apple Pro vonala teljesen összeálljon, és magunk mögött hagyhassuk a #donglelife éveket. Azonban ha a Chongdiantou információi helyesnek bizonyulnak, akkor az látszik, hogy a vállalatnak igenis van egy összetett hosszú távú koncepciója, csak épp nem sieti el.

A ChargerLAB kínai társoldala állítólag WeChaten szerezte az alábbi, nem túl éles, de sokat elmondó képet:

A kép egy A2166 modelszámú 96W-os USB-C-s töltőről készült, ami az eddigi legerősebb MacBook töltő lenne. A 15″-es és 17″-es MacBook Prókhoz korábban 85W-os MagSafe töltő járt, míg a mostani 15″-es MacBook Prók 87W-os USB-C-s töltővel érkeznek.

Hogy miért kell a nagyobb MacBook Próba nagyobb töltő, az nem teljesen tisztázott: lehet, hogy a gyorsabb töltést és valami extra nagy aksiidőt akarnak eladni majd vele nem túl nagy teljesítménynövekedés mellett; de azért inkább arra tippelnék, hogy igen erős hardvereket pakolnak majd a top modelbe, amik több energiát igényelnek majd, igazi kis erőműként.

És hogy miért illik tökéletesen a képbe a hír? A WWDC-n bemutatott brutális, elsősorban profi felhasználásra szánt Pro Display XDR a működése mellett épp 96W-os töltési teljesítményre lesz képes. Eddig nem igazán volt tiszta, hogy miért pont ennyi, ez azonban tisztázná a helyzetet. A “pro” monitorról tudnánk tölteni a legerősebb MacBookot, iPadet és iPhone-t is. Ha esetleg jövőre a Lightningot is USB-C-re cserélnék, akkor akár egyetlen kábellel.

A jelenleg rendelkezésre álló töltőkínálat

A Chongdiantou mindenesetre azzal szerzett magának figyelmet és bizalmat a nemzetközi sajtótól, hogy anno az iPad Pro esetében elsőként számolt be az USB-C bevezetéséről, így mi ezt a pletykát a “szerintünk igen” kalapba tesszük.

Most már csak arra várunk, hogy valamikor októberben az Apple bemutassa az új MacBookot, amit már az egész piac vár.

Forrás: Weibo

Te jelenleg hány fajta kábelt és töltőfejet használt a mindennapokban?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!