imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Most már biztosan elmarad a márciusi élő esemény!


Bár hivatalos bejelentés eddig sem volt, úgy tűnik nincs is mire várunk, már ami az Apple Parkban tartandó, Special Event néven ismert óriási tavaszi jamboreet illeti.

Még februárban élt a reménysugár, hogy jelen hónap folyamán jöhetnek a nagy bejelentések, azonban még mindig síri csend honol Cupertino táján. Ahogy haladtunk előre az időben, egyre inkább félővéve vált, hogy kicsúszunk március hónapból, aztán pedig jött a minden felé egyre inkább tomboló k….a vírus. Aminek hatására az utolsó lehetőséget is elvágták.

Ugyanis a Santa Clara megyében, ahová Cupertino is közigazgatásilag tartozik, április 1-jéig betiltottak minden 1000 főnél több résztvevőt vendégül látó eseményt. Ettől azonban még egy online közvetítéssel mondjuk meglephetnének minket, de erre is vajmi kevés az esély. Valljuk be, a vállalat, mint megannyi versenytársa is, gyakorlatilag egy óriási halom kérdőjel tetején egyensúlyoz gyártás és határidő ügyileg. Ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni, hogy a világ keleti felén mikor áll helyre a termelés és addigra a nyugati féltekére hogyan gyűrűzik be a vírus. Szóval itt több sebből is égtájról is vérzik az ügy…

Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy sokak szerint a rendszerint júniusban, San Joséban tartandó és közel 5 000 fejlesztőt vendégüllátó WWDC eseménysorozata is veszélybe kerülhet. Ez már tényleg a jövő zenéje…

Mi pedig addig nem tehetünk mást, mint türelmesen várunk, a könyökünkbe tüsszentünk/köhögünk és rendszeresen mossuk kezeinket.

Félreértések elkerülése végett, a …. helyére természetesen az “oron” betűket kell behelyettesíteni. Szerintetek mennyit kell várni még, mekkora a gubanc?

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!