imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mostantól saját Facebook oldalon folytatjuk. Lájkolj és kövess minket!


Az iMagazin eddig csak az iSTYLE közösségi média felületein jelent meg. Mostantól azonban saját csatornáinkon hirdetjük majd magunkat.

Szerencsére elég sokszínű az iMagazin olvasóbázisa, ha csupán a forrásmédiumot vesszük alapul. Sokan kerestek ránk közvetlenül, jöttök az oldalra egyéb kereséssel, és természetesen az egyik fontos forrás az továbbra is a Facebook. Ilyen volt egyébként az app is, ami jelenleg téli álmát alussza… de vissza a Facebookhoz.

Az iMagazin cikkeit eddig az iSTYLE Facebook (Instagram, Twitter) oldalára tettük ki, és onnan próbáltuk eljuttatni hozzátok. Most azonban aktivizáljuk az eddig alvómódban tartott saját Facebook oldalunk, és oda tesszük fel tartalmainkat.

Ezért kérjük, amennyiben szívesen olvasol minket, lájkold és kövesd az oldalunk! Ezt igyekszünk minőségi tartalmakkal, kissé eltérő stílussal és egyre bővülő kínálattal honorálni.

Ennek a lépésnek most nincs mögöttes tartalma, egyszerűen kettéválasztjuk az iSTYLE és az iMagazin kommunikációját.

A háttérben egyébként elég sokat dolgozunk kisebb-nagyobb változásokon. Sok az ötlet, készülnek a megvalósíthatósági tervek. A következő időszakban így vagy úgy, de ezekről ti is értesülni fogtok, ezt megígérhetem! Elsőként persze azok, akik lájkolnak minket a Facebookon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!