imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mostantól Snapchaten is követheted a Beats 1 rádiót


Az Apple egy érdekes lépést tett a Beats 1 és az Apple Music népszerűsítése érdekében. Az amerikai vállalat ugyanis készített egy Snapchat profilt, ahol képek és videók segítségével nyerhetünk betekintést az internetes rádió mindennapjaiba. Az indulás óta folyamatosan kerülnek fel újabb és újabb snapek a „Stories” oldalra, amit bárki megtekinthet.

A Beats 1 három helyszínről sugározza az adást: Los Angeles-ből, New York-ból és Londonból. Ennek megfelelően a Snapchat profilra is az éppen online városból kerülnek fel a képek. Nem csak a kulisszák mögé nyerhetünk betekintést, hanem a stúdión kívülről is láthatunk életképeket.

losangeles

A „történet” a Los Angeles-i tengerparton indul, a következő jelenetben már azon a gördeszkapályán vagyunk, ahol feltételezhetően a „Ha ez nem egy iPhone, akkor ez nem iPhone” reklámkampány weboldalán látható egyik kép készült. Itt már szól a Beats 1 rádió a videó alatt, és talán a GTA játéksorozat San Andreas részére utalva éppen Snoop Doggtól a Nuttin’ But A G Thang hallható. Néhány gyönyörű pálmafa után pedig betekintést nyerünk a Los Angeles-i stúdióba, ahol Zane Lowe köszönt bennünket.

london

Ezután következik London, amit egy ötletes váltással oldottak meg. A Santa Monica parton található óriáskerék után – a kameramozgásnak és a vágásnak köszönhetően – egyből a London Eye-t láthatjuk. Ennek a városnak is lett külön zenéje, mégpedig Ellie Gouldingtól a Lights. A londoni emeletes buszok után pedig itt is egyből a stúdióban találjuk magunkat. Julie Adenugától még azt is megtudhatjuk, hogy az egyik titka, hogy szereti a Call Me Maybe-t.

newyork

A következő állomás – szó szerint – New York. A két város közötti váltást ugyanis úgy oldották meg, hogy a londoni metró elindulását vették fel, és a vágás után a New York-i metró érkezése látható. A híres taxik után Ebrot láthatjuk, ahogy elfoglalja a helyét a mikrofon mögött. Érdekesség, hogy itt egy zárt stúdió helyett egy emeleti irodát látunk, ahonnan kétség kívül nagyon szép a kilátás. Ebrot arról faggatják, hogy milyen fajta zenék vannak az edzéshez használt lejátszási listáján. Őszintén nem igazán úgy néz ki, mint aki tényleg bármiféle edzést is rendszeresen csinálna, de állítása szerint mindenféle „agresszív” zenére szeret mozogni.

addsnapchat

Ezeket a képeket (még pár óráig) bárki megtekintheti, akinek van Snapchat felhasználója. Ehhez nem kell mást tenni, mint a kameranézetnél a kis szellemet lehúzni, és a barátok hozzáadása menüből kiválasztani a felhasználó név alapú hozzáadást. Itt keressünk rá az „AppleMusic” felhasználóra és adjuk hozzá a barátlistánkhoz. Mostantól megjelenik majd az összes AppleMusic story a „Stories” résznél.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!