imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Mozgásba lendült a Project Catalyst


Míg az új macOS Catalina megjelenése olyan funkciók és szolgáltatások érkezésétől volt hangos, mint a Sidecar vagy az Apple Arcade, a Catalyst néven futó új technológia szinte már eltörpült, pedig igenis fontos fejlesztésről van szó. 

Az új módszer lehetővé teszi külső fejlesztők számára, hogy sokkal egyszerűbben portolhassák alkalmazásaikat iOS és macOS közt. Ez azért jelentőségteljes, mert ez eddig szinte teljesen külön verziót kellett fejleszteni az alkalmazásból az eltérő platformokra. Most a Mac Catalyst egy sokkal könnyebben kezelhető átjárást biztosít a fejlesztett verziók közt.

A tegnapi macOS megjelenéssel pedig élesedtek is az első appok, melyek iPades verziójuk után most Macre is azonnal elérhetők lettek. A kínálat pedig egészen színes:

LookUp – 2 490 Ft

A Lookup az egyik legjobb angol nyelvű szótár, ami nem egy az egyben fordítással, hanem körbeírással segít megtalálni egyes szavak jelentését.

Planny 3 – Ingyenes

Ha kicsit többre vágynál, mint az Emlékeztetők alkalmazás lehetőségei vagy a Jegyzetek to do lista lehetőségei.

CARROT Weather – 5 490 Ft

Carrot Weather Mac macOS Catalina

Zseniális design és nagyon sok és részletes időjárás előrejelzés. Igaz, meg is kérik az árát, ha még nem szántad el magad a vásárlásra, akkor pörgesd végig, mi volt a mi véleményünk az appról.

Allegory – 1 490 Ft

Ha a Jegyzetek alkalmazás nem lenne elég minimalista és extra funkciókra lenne szükséged, akkor az Allegory tökéletes megoldás lehet számodra.

MakePass – 349 Ft

Az alkalmazás segítségével könnyen készíthetsz Apple Walletbe illeszthető jegyeket vonalkód használatának segítségével, most már Macen is.

HabitMinder – Ingyenes

Az app segítségével nyomon követheted napi rutinjaid és segít, új előnyös szokásokat is meghonosítani az életedben.

Firey Feeds – 11 490 Ft

Az ultimate RSS-reader, talán nekünk is be kéne ruháznunk, hogy még jobb híreket hozhassunk nektek?

Countdowns – Ingyenes

Statisztika imádóknak szinte kötelező, na és persze azoknak is, akik már borzalmasan várnak egy-egy alkalmat, hiszen az app pontosan segít visszaszámlálni a várva várt eseményekig.

MoneyCoach

Jobban kéne bánnod a pénzügyeiddel? Akkor ez az alkalmazás tökéletes választás lehet számodra ahhoz, hogy megtaláld, hol is folyik el pénzed.

Neked van kedvenc appod, ami már Macre is elérhető?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!