imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Na de milyen is lesz az iPhone 8 vezeték nélküli töltése?


A Macotakara értesülései szerint eltérő a megszokottól, és ez főleg a töltést végző egység teljesítményére értendő. Állítólag az Apple egész egyszerűen kihagyja az iPhone 8-ból a Wireless Power Consortium által hitelesített 15 wattos gyorstöltő sztenderdet, cserébe viszont akár Apple Watch-ot is tölthetünk majd a telefon töltőjén.

Az idei iPhone 8, vagy másnéven OLED iPhone úgy látszik, tartogat még meglepetéseket a számunkra: a vezeték nélküli töltésről eddig például nem sok pontos információt kaptunk. Azon kívül, hogy az eddigi megszokott eljárásokhoz képest meglehetősen más lesz. Nos, a Macotakara úgy tudja, hogy a WPC (Wireless Power Consortium) által meghatározott 15 wattos sztenderdet nem kapja meg az iPhone 8 vezeték nélküli töltője. A dolog érdekessége, hogy azt is tudni vélik: olyannyira nem lesz sztenderd, hogy az Apple egy spéci chippel is ellátja majd a töltőit, a kínai árusok legnagyobb bánatára.

Az Apple egyébként tagja az említett szervezetnek, melynek pont az a lényege, hogy szabványos megoldásokat vezessenek be a vezeték nélküli technológiákba. Ez részben teljesülhet, hiszen szinte biztos, hogy a Qi (ejtsd: csi) töltés köszön vissza az iPhone 8-ban, mivel jelenleg ilyen található az Apple Watch-ban is. Ennek előnye, hogy teljesítmény szempontjából szinte bármilyen eszköz töltésére alkalmas.

Így ebben az esetben az Apple Watch-okat és az iPhone-okat is ugyanarról a töltőről lehetne tölteni, de akár notebook vagy iPad töltésére is alkalmas lenne. Azt viszont egy percig se gondolta senki komolyan, hogy a cupertinóiak olyan töltőt pakolnak majd ki a boltok polcaira, mely a saját eszközeiken kívül más gyártók készülékeivel is kompatibilis.

Forrás: Apple Insider

Arról, hogy milyen technológiát használhat majd az Apple a töltés során, már írtunk korábban. Ha lemaradtál volna róla, mindenképp pótold. Abban az esetben, ha Apple Watch vásárláson töröd a fejed, a lehető legjobb időben kapott el az inger: az iSTYLE-ban most hihetetlen olcsón vásárolhatsz magadnak akár rozsdamentes acél tokkal szerelt órát is.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!