imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Na mi lesz biztosan az iOS 12-ben? 150+ új emoji!!!


Kevésnek érzed azt a párezer hangulatjelet, ami rendelkezésedre áll, hogy kifejezd amit igazán érzel? Úgy érzed, néha azért értik félre, amit mondani akarsz, mert nem tudod a megfelelő emojival illusztrálni? Ennek mostantól vége!

Na végre! Az Unicode Consortium a tegnapi napon – amely ezek után biztos nemzetközi ünnepnap lesz – bejelentette, hogy összesen 157 új hangulatjellel bővíti az amúgy sem szűkös repertoárt. Na jó, igazából csak 77 teljesen új karakter lesz, de ugyebár újabban nem lehet semmilyen emberábrázolást sem kiadni, amihez nem választható legalább háromféle különböző bőrtónus, szóval akad majd némi duplikáció.

Az Emoji 11.0 számtalan (“forradalmi”) újítást hozott. Lesz itt rengeteg új frizura és hajstílus, vörös, göndör, ősz, kopasz, fiatal, amit csak akartok. Hot és Cold Face, férfi és női szuperhősök és szupergonoszok, kötögető és varró, frizbiző, sakkozó, gördeszkázó. Új állatok, például: kenguru, papagáj, láma, víziló vagy mosómedve. De lesznek még ételek is (bagel, mango, muffin) az új tárgyak mellett, mint amilyen a poroltó, kémcső, WC papír vagy szivacs. Nem is sorolom tovább, nézzétek meg az Emojipediás Jeremy Burge bemutatóvideóját.

Az Emoji 11.0 része lesz az Unicode 11.0 kiadásnak, amelyet idén júniusra ütemeztek. A mobileszközgyártók jellemzően ezután 1-2 hónappal szokták implementálni a szabványt, szóval legközelebb valószínűleg augusztus vagy szeptember környékén találkozhatunk velük, például az iOS 12-ben.

Az emojikat nem az Apple, hanem az Unicode fejleszti, Cupertino egyszerűen csak implementálja a legfrissebb szabványt, így egyben az emojikat is.

Forrás: Macrumors

Bár csacskaságoknak tűnhetnek, az emojik nem is annyira ördögtől való dolgok, ha kicsit jobban belegondolunk.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!