imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nagy Apple Special Event Szavazás


Most, hogy alig pár nap maradt szeptember 12-ig, úgy gondoltuk, érdemes lenne összegyűjteni minden olyan információt, pletykát, találgatást és tényt, melyeken az utóbbi időben annyit agyaltunk. S, hogy még izgalmasabb legyen, szavazássá formáltuk az egészet, hogy lássuk, ti mit gondoltok a legvalószínűbbnek. Jó szavazgatást!

Lehet, hogy te vagy a következő Mark Gurman vagy Ming-Chi Kuo? Kövesd velünk a Keynote eseményeit szeptember 12-én 19 órától élőben, itt az iMagazinon, ott minden kiderül.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!