imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nagy nap lesz a holnapi az Apple történetében


Mérföldkőhöz érkezett az Apple. Elképesztőnek ígérkezik a holnapi nap. A cég olyan magasságokba emelkedhet, melyre eddig még nem volt példa, az Apple Park pedig méltó otthonává válhat a világ legértékesebb vállalatának. Lássuk, mi mindenről fog szólni a holnapi bemutató.

Aki régóta követi az Apple-lel kapcsolatos eseményeket, az minden bizonnyal érzi, hogy idén óriási érdeklődés övezi az új iPhone modelleket, talán sokkal nagyobb, mint eddig bármikor: ezt mi sem bizonyítja, minthogy a valaha volt legnagyobb szivárogtatásnak lehettünk tanúi a hétvége folyamán. A nagy várakozásnak azonban van egy, a felhasználók számára annyira nem jelentős aspektusa, viszont az Apple számára mindenképp nagyon fontos lesz a holnapi esemény.

Apple Park és Steve Jobs Theater

Egy 6 éves projekt lezárását ünnepli az Apple: a Steve Jobs Theater holnap megnyitja kapuit a sajtó képviselői előtt. A cég társalapítójának, egykori vezetőjének és showmanjének emlékére állított, és utána elkeresztelt előadóterem méltó otthont ad majd a jubileumi iPhone bemutatásának. A helyszínről az iClarified újabb részleteket osztott meg, most figyelj! Forgó lift, mozgatható falak és 1 000 darab, egyenként 14 ezer dollár értékű ülések dukálnak az újságíróknak. Azt hiszem, ezzel minden várakozást sikerült felülmúlni Cupertinóban, vélhetően erről is lesz szó a holnapi napon.

Az eddigi legdurvább termékdömping

3 új iPhone, virtuális SIM-mel érkező Apple Watch, 4K-s Apple TV és AirPods: ezekről szólnak a legfrissebb hírek. Mindezek a kiszivárgott iOS 11 GM-ből nyert információk, nem csak hasraütésszerű pletykák. Igaz, az Apple Watch-tól, Apple TV-től, és az AirPods-tól nem várunk túl nagy változásokat, de ez a nap nem is ezekről kell hogy szóljon. Úgyis mindenkit az iPhone X fog érdekelni, ahogy minket is.

Nem lesznek boldogtalanok a részvényesek sem

A tavalyi év nem éppen úgy zárult, ahogy azt az Apple vezetősége és befektetői szerették volna, de idén újra visszatért az Apple és aratott, nem is keveset. Az Apple papírok értéke minden rekordot megdöntött, a cég pedig a 800 milliárd dolláros piaci kapitalizációt is elérte már. Elemzők arra számítanak, hogy ez kevesebb, mint egy éven belül az egy billió dolláros értékig fog fölkúszni. A 3 új iPhone és a szolgáltatási szegmens gyors növekedése miatt idén is óriási bevétellel számolnak a befektetők.

Forrás: iClarified, Apple Insider, MacRumors

Ha ti is kíváncsiak vagytok a holnapi Keynote-ra, akkor kövessétek nyomon az iMagazint. Ahogy megszokhattátok, élő közvetítéssel várunk titeket 19:00-tól, ahol végre mindenre fény derül majd.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!