imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nagy okostelefon-háború


Az Apple és a Samsung csatájánál kevés gyilkosabb küzdelem van a tech világban. De pontosan mikor is kezdődött ez? És mikor lesz vége?

Ezzel a címmel jelent meg egy igencsak hosszú de átfogó írás a gépeklázadása.blog.hu-n, az Apple és a Samsung közt dúló harcokról. (Emiatt a cikk miatt késtem el a munkából ma.) Nagyon érdekes látni, hogy a Samsung milyen stratégiával dolgozik az okostelefon piacon, finoman szólva is megkérdőjelezhető a dolgok etikai része. Az biztos, hogy bár van Samsung TV-m, és Samsung klímám is, most még inkább összement a Samsung név a szememben…

2010. augusztus 4-én Szöulban az Apple vezetők egy kis csoportja elszántan lépett be egy 44 emeletes üvegtorony bejárati ajtaján, habozás nélkül készen arra, hogy elsüssék az első lövést a tech világ elkövetkezendő legnagyobb, legvéresebb háborújában. Az összecsapás már tavasz óta érlelődött, amikor a Samsung piacra dobta a Galaxy S nevű készülékét. Az Apple sikeresen beszerzett egy példányt a tengeren túlról, és átadta a cupertinoi főhadiszállás iPhone csapatának tanulmányozásra az “ellenség” gépét.

A teljes cikket itt olvashatod!

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!